COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Arbatax er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Sardinien side

Civitavecchia - Arbatax færgeselskaber

Civitavecchia Arbatax færge anmeldelser

  • "Tidlig ankomst"

    Vi forlod Civitavecchia fredag aften, og ankom i Arabatax tidlig lørdag morgen. Skibet var komfortabelt og personalet var yderst hjælpsomme, da vi ikke snakker ret godt italiensk. Kabinerne var behageilge og rene. Motorerne var ikke for støjende og vi faldt hurtigt og nemt i søvn. Det eneste problem vi har med færgerne til Sardinien, og dette gælder for alle færgeselskaber, er at de ikke giver meddelser på engelsk, selv om de ved, at de har engelske kunder.

    'Bonaria' travelled on Bonaria

    Læs mere Læs mindre

Civitavecchia til Arbatax færge

Sammenlign og book din Civitavecchia Arbatax færgebillet fra Rom til Sardinien nu og spar med [--Website--]!

Brug vores Billetsøgning for at tjekke priser, ledighed og booke billetter fra Civitavecchia til Arbatax , og sammenlign denne rute med andre muligheder.

Sammenlign talrige overfarter og sejlplaner for Civitavecchia Arbatax færger online nu, ved at vælge hvor du sejler fra, fra Civitavecchia Arbatax Billetsøgning og søge.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Arbatax Guide

Den italienske by Arbatax ligger på øen Sicilien og er omgivet af en storslået række af bjerge, som er øens højeste. Beliggende ved siden af byens havn er et tårn fra det 17. århundrede. I den sydlige del af næsset, omkring 3 km fra selve byen, ligger S. Gemiliano Tower. Disse steder, sammen med mange andre beliggende indenlands, giver besøgende mange ting at udforske både i byen og i det omkringliggende område.

Det menes at byens navn stammer fra det arabiske ord for ”det 14 tårn”, som kan være en henvisning til det vagttårn, der blev bygget af de spanske for at beskytte byen mod angreb.

Fra Arbatax havn er der færgeforbindelser til det italienske fastland via Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.