Napoli til Cagliari færge

Napoli Cagliari færgeruten forbinder Italien med Sardinien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer mens Tirrenia servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 t.

Der er 4 overfarter Uge på Napoli Cagliari ruten mellem Italien og Sardinien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Napoli - Cagliari færgeselskaber

  • Grimaldi Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris
  • Tirrenia
    • 2 Afgange Ugentlig 14 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Cagliari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Napoli Cagliari ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cagliari Guide

Byen Cagliari ligger ved Angels bugten (Golfo degli Angeli) på den italienske ø Sardinien. Byen blev bygget på syv bakker, som identificerer dens forhistoriske kvarterer. Byens 13 km lange kyststrækning har en række strande, hvoraf Poetto nok er den mest populære, og en række restauranter og barer. Cagliari kan spore sin historie tilbage til det 7. århundrede, da den blev grundlagt af fønikerne, og har mange fine eksempler på bygninger, der afspejler dens historie.

En populær turistattraktion i byen er slottet, der står over byen. Cagliari er en meget grøn by og har en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Monte Urpinu Park ligger på en bakke, dækket af træer, og er nok den mest skovklædte af byens parker. I byen er også parken San Michele, som har en middelalderborg, og Terramaini Park, som har en dam.

Der er færgeforbindelser fra Cagliari til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.