Napoli til Cagliari færge

Napoli Cagliari færgeruten forbinder Italien med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tirrenia. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Cagliari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Napoli - Cagliari færgeselskaber

  • Tirrenia
    • 2 Afgange Ugentlig 14 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Cagliari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Napoli Cagliari ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cagliari Guide

Byen Cagliari ligger ved Angels bugten (Golfo degli Angeli) på den italienske ø Sardinien. Byen blev bygget på syv bakker, som identificerer dens forhistoriske kvarterer. Byens 13 km lange kyststrækning har en række strande, hvoraf Poetto nok er den mest populære, og en række restauranter og barer. Cagliari kan spore sin historie tilbage til det 7. århundrede, da den blev grundlagt af fønikerne, og har mange fine eksempler på bygninger, der afspejler dens historie.

En populær turistattraktion i byen er slottet, der står over byen. Cagliari er en meget grøn by og har en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Monte Urpinu Park ligger på en bakke, dækket af træer, og er nok den mest skovklædte af byens parker. I byen er også parken San Michele, som har en middelalderborg, og Terramaini Park, som har en dam.

Der er færgeforbindelser fra Cagliari til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.