COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Livorno - Olbia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sardinien side

Livorno - Olbia færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 7 hr 25 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Livorno Olbia færge anmeldelser

 • "Forsinket"

  Denne sejlads var hovedsagelig biler med få passagerer til sådan et stort skib. Det var forsinket på grund af mængden af fragt, der skulle pålæsses. Jeg havde booket et sæde, der viste sig for, at være til en dværg. Jeg prøvede at sove på tværs af tre sæder, men det var frygtelig ubehageligt og ikke pengene værd. De andre passagerer lå i forskellige barer på bløde, brede, behagelige sæder og sov bedre. Der var ikke gratis wifi som i det meste af Italien, så de kunne tjene ekstra penge. Efter at have brugt en del på billetten, bør man i det mindste få det gratis. Alt på skibet er blevet renoveret efter at det har haft et tidligere liv et andet sted. Det var rent og mad og drikke var ikke for dyrt. Ikke dårligt, men jeg har ikke prøvet de andre endnu. Og eftersom jeg ligenu venter på en anden af deres færge, som nu er 2 timer forsinket, tror jeg ikke, at jeg vil bruge dem igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt ok"

  Alt ok

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sardinien"

  Skilte til havnen var forfærdelige, det var meget forvirrende at finde havnen og stressende, når man ikke er 100% sikker på, hvor man skal hen. Der var ikke nok sæder på færgen, og faciliteterne til børnene var begrænset og overfyldte det ville have givet mening, hvis tv området var længere væk fra legeområdet. Indgang til færgen Olbia til Genova var meget forvirrende, da de ville have, at alle bil passagerer gik ombord, lyst i værelset virkede ikke... Maden var fin, personalet var hjælpsomme.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt OK"

  Fin sejltur både mellem Livorno-Olbia, og Santa Terese Di Gallura-Bonifacio. Ingen problemer med check in selvom vi kun havde bekræftelserne på mobilen, da vi ikke havde printet dem.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Livorno til Olbia færge

Livorno Olbia færgeruten forbinder Italien med Sardinien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 25 minutter mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 30 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Livorno Olbia ruten mellem Italien og Sardinien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Livorno Guide

Den italienske havneby Livorno ligger i det Liguriske Hav på den vestlige kyst af Toscana. Meget af det oprindelige gade layout og arkitektur er blevet bevaret i det Nye Venedig område af byen. I dette område kan besøgende se gamle broer, smalle gader, adelsmands huse og et netværk af kanaler, der blev brugt til at forbinde byens havn med dens varehuse. Andet af interesse inkluderer de mange fine eksempler på neoklassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitutioner.

Med samlerobjekter, dokumenter, og operaer der blev komponeret af den berømte Pietro Mascagni, der boede i byen, er Museo Mascagnano også værd at besøge. Nogle af hans værker bliver sågar udført under musiksæsonen.

Byens havn er den tredje største på Italiens vestkyst, og leverer mange tjenester og faciliteter, inklusiv godshåndtering og passagerservicer. Havnens faciliteter inkluderer kørestolsramper, toiletter og badefaciliteter. Der er også bars restauranter, et konferencecenter, banker, m.m.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.


Olbia Guide

Olbia er en italiensk by, der ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien og dens havn modtager færger fra det italienske fastland. Olbia er ikke så tiltrækkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle del af byen har romerske bade, en imponerende kirke og en række andre historiske bygninger. Populær blandt turister er den middelalderlige Pisa romanske kirke, der er hugget ud af Galluren granit. En populær festival i byen er Festa di San Simplicio, som er en af byens største og fejres over tre dage i midten af maj.

Olbia havn er på en ø, der er forbundet med byen af en lang dæmning. Bilfærger forbinder Olbia med destinationer på det italienske fastland, inklusiv Genova og Civitavecchia, nær Rom. Der er også færgeforbindelser til Golfo Aranci.