Marseille til Porto Vecchio færge

Marseille Porto Vecchio færgeruten forbinder Frankrig med Korsika og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer 30 minutter mens La Meridionale servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 t.

Der er 6 overfarter Uge på Marseille Porto Vecchio ruten mellem Frankrig og Korsika. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Marseille - Porto Vecchio færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 3 Afgange Ugentlig 13 t 30 m
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 3 Afgange Ugentlig 14 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Porto Vecchio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Porto Vecchio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Veccio ligger på øen Korsika, omkring 65 km øst for Sartene og 25 km fra Bonifacio. Byen blev bygget på stedet af en tidligere saltsump og er årsagen til, at regionen ikke blev udviklet før det 20. århundrede, for sumpen var inficerede med myg og malaria. Sumpen blev drænet i det 20. århundrede, hvilket gjorde det muligt for byen at udvikle sig. På trods af denne relativt nylig udvikling, var der et citadel beliggende på en bakke, der daterer tilbage til det 16. århundrede, og som i dag former en del af den nuværende by, mens den anden del er byens marina.
Den maleariske marina har mange cafeer og restauranter, og er et godt sted at slentre gennem og nyde en afslappende sommer aften med venner og familie.