COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Toulon - Ajaccio er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Korsika side

Toulon - Ajaccio færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price

Toulon Ajaccio færge anmeldelser

 • "Gik som forventet, men blev vækket for tidligt"

  Færge afgik sent, men vi indhentede tiden undervejs. Eneste ting var at vi blev vækket alt for tidligt.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig båd, men personalet kan forbedres"

  Alt i alt, en god overfart. Dejlig båd, men indtjekning og reception personalet kan forbedres; de taler stort set ikke fransk og smiler ikke, og deres tone er temmelig dårlig.

  'Mega Smeralda' travelled on Mega Smeralda

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Tog nattefærgen fra Toulon til Ajaccio og så fra Bastia til Savona. Rigtig god tur. Anbefaler top klasse kabinen. God mad til gode priser.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende overfarter"

  Vi nød det smukke vejr på vores hjemrejse og meget rolige overfarter begge veje. Færgen var vidunderlig. Vi blev opgraderet på vores hjemrejse til en kabine med vindue. Det var en meget fornøjelig oplevelse, som jeg vil anbefale uden at tøve. Vil helt sikkert lave samme booking igen næste gang.

  'Mega Express Three' travelled on Mega Express Three

  Læs mere Læs mindre

Toulon til Ajaccio færge

Toulon Ajaccio færgeruten forbinder Frankrig med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Toulon Ajaccio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig. Det er en stor fransk flådebase og har derfor en stor militær havn, som er hjemstedet for den franske flådes skib Charles De Gaulle, og resten af flåden. Toulons historie har stærke forbindelser til mange industrier, inklusiv skibsbygning, vinfremstilling, papir, kort, sko, elektronisk udstyr og mere.

Toulons gamle bydel ligger mellem havnen, Boulevard de Strasbourg og Cours Lafayette, og er præget af smalle gader, springvand og små torve.

Byens havn har to færgeterminaler og gode passager faciliteter, som inkluderer cafeer, automater, en snackbar, toiletter og parkeringspladser. Der er færgeforbindelser til Ajaccio, Bastia, Ile Rousse og Civitavecchia.


Ajaccio Guide

Ajaccio er den største by på den franske ø Korsika og ligger på øens sydvestlige kyst, omkring 338 km sydøst for Marseille, på det franske fastland. Byens havn ligger i bunden af en bakke med udsigt over halvøen, som beskytter havnen, og øst af den oprindelige citadel, og på den nordlige bred af Ajaccio bugten. Napoleon Bonaparte er byens mest berømte beboer, og blev født i Casa Buonaparte i 1769. Hans tidligere hus er nu åbent for offentligheden. Byens dejlige bygninger, livlige cafeer og marina gør den til et godt sted at slentre rundt og udforske.

Ajaccio havn er et populært stop for krydstogter og er den anden travleste havn i Frankrig, efter Marseille. Der er regelmæssige færger fra havnen til Marseille, Toulon og Nice på det franske fastland. Der er også færger til Livorno, Sardinien, Calvi og Propriano i nogle sæsoner. Disse bliver leveret af SNCM og Corsica Ferries.