Nice til Bastia færge

Nice Bastia færgeruten forbinder Frankrig med Korsika og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Sardinia Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 55 minutter mens Moby Lines servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t.

Der er 14 overfarter Uge på Nice Bastia ruten mellem Frankrig og Korsika. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Korsika side

Nice - Bastia færgeselskaber

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t 55 m
  • Få pris
 • Moby Lines
  • 7 Afgange Ugentlig 7 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Nice Bastia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nice Bastia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nice Bastia færge anmeldelser

 • "Familieferie"

  Gid service, men ikke nok restauranter.

  'Yusouf' rejste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Korsika"

  Ingen kommentar

  'Christian' rejste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Korsika"

  Vi har altid set de karakteristiske gule og blå farvede færger komme i havn, og i år udvidet vi vores ferie, for at tilbringe et par dage i det sydlige Frankrig, før vi tog færgen til Bastia. Det var sjovt! Kabinen var ren, komfortabel og rummelig, og vi sov godt. Den eneste ulempe er, at man skal forlade kabinen inden daggry, så der er god tid til at forbedrede dem til den næste afgang, så det var en kort nat. Vi rejste som gående passagerer, og prisen – inklusiv håndbagage – var lav. Jeg ville helt sikkert tage denne tur igen.

  'Gillian' rejste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Til tiden, godt organiseret.

  'George' rejste på Nice Bastia ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre

Nice Guide

Den franske by Nice ligger på landets sydøstlige kyst ved Middelhavskysten. Det er den næststørste by i Provence-Alpes-Cote d'Azur regionen, efter Marseille. I de seneste år har byen oplevet en økonomisk, kulturel, kunstnerisk og arkitektonisk revolition, men Nice har været et dejligt feriested i århundreder for turister og indenfor køre afstand til andre turistmål i regionen, inklusiv Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer.

Havnen ligger i byens hjerte, og har færgeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passager faciliteter inkluderer en turistinformation, parkering, bad, toiletter, offentlige telefoner og et baby skifte område.

Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst mod Italien med en udsigt over det toscanske øhav, og er den næststørste by på Korsika. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvø oversået med genovesiske tårne og et stort naturreservat, der er populært blandt vandrere. Den gamle havn (Vieux Port) ligger i den sydlige del af byen og er et populært sted for at gå en tur og se byens slidte bygninger, grupperet omkring fiskerihavnen, der ikke er ulig dem, man kunne forvente at se i Venedig. Fra havnen, vil en gåtur gennem Romieu haven tage dig til citadellet over havet, som faktisk er den oprindelige genovesiske by.

Bastia havn forbinder byen til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).