Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Savona havn

 • Med bil

  Kørende fra Genova motorvej, skal tage afkørsel Albisola, dreje til højre og efter 800 m, tage Aurelia mod Savona Ovest. Havnen er ca. 3 km væk og nem at finde herfra. Kørende fra Torino (motorvej Torino – Savona) eller vest fra Liguria, skal tage afkørsel Savona – Vado og følge skiltene til centeret og Savona havn.

 • Med tog

  Savona togstation ligger i Savona center. For mere information, besøg www.trenitalia.com.

 • Adresse

  Corso Roma, 9, 17025 Loano, Savone (Ligurie)

 • Savona overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Savona før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Savona overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Savona færgeservicer

Savona Guide

Savona Guide

Savona er en lille kystby som er beliggende i provinsen af samme navn, og hører under Liguria regionen i den nordlige del af Italien. Byen har en lang og brutal fortid, dels på grund af dens nærhed til Genova, hvilket har sikret en fortsat kappestrid mellem de to byer. Savona led også af bombeangreb under anden verdenskrig, og i dag er byen resultatet af genopbygninger. På grund af dette er Savina nu en af Italiens største havnebyer og eksportere mange produkter til både Storbritannien og Amerika. Væk fra havnen kan man se meget af det gamle center som stadigvæk står. Det største fokus er den imponerende Priamár Fæstning.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking