COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Toulon - Ile Rousse er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Korsika side

Toulon - Ile Rousse færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price

Toulon Ile Rousse færge anmeldelser

 • "God færge"

  Vi havde en god tur til Korsika med Corsica Sardinia Ferries, det var en behagelig færge og til tiden.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Læs mere Læs mindre
 • "Korsika med færge"

  Vi valgte at besøge Korsika med færge fra Toulon til Ile Rousse og retur til Nice. 6 timer virker som lang tid på et skib, men det gik hurtigt. Der var et godt udvalg af mad om bord, masser af siddepladser på alle dæk. Rejsen til Nice var kun 4 timer lang, så der var lige tid nok til at slappe af, spise et måltid og en kop kaffe. Vi nød virkelig oplevelsen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Toulon til Ile Rousse færge

Toulon Ile Rousse færgeruten forbinder Frankrig med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Toulon Ile Rousse færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig. Det er en stor fransk flådebase og har derfor en stor militær havn, som er hjemstedet for den franske flådes skib Charles De Gaulle, og resten af flåden. Toulons historie har stærke forbindelser til mange industrier, inklusiv skibsbygning, vinfremstilling, papir, kort, sko, elektronisk udstyr og mere.

Toulons gamle bydel ligger mellem havnen, Boulevard de Strasbourg og Cours Lafayette, og er præget af smalle gader, springvand og små torve.

Byens havn har to færgeterminaler og gode passager faciliteter, som inkluderer cafeer, automater, en snackbar, toiletter og parkeringspladser. Der er færgeforbindelser til Ajaccio, Bastia, Ile Rousse og Civitavecchia.


Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en smuk bugt i Balagne regionen på den nordvestlige del af Korsika og har dejlige hvide sandstrande. Byen er et af områdets bedste steder at besøge og bortset fra dens strande, er den omgivet af smukke bakker og bjerge. Gaderne i den gamle by er opkaldt efter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til at være placeret omkring byens centrale torv, Place Paoli.
For den bedste udsigt over byen, kan man gå nord til Ile de la Pietra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vagttårn, som er populær blandt besøgende.
Landsbyen Monticello ligger tæt på Ile Rousse, og har kan man finde oliventræer, charmerende små gader, gamle bygninger, imponerende huse, kapeller, arkæologiske udgravninger og vandrestier. Landsbyen byder også på en af de smukkeste udsigtspunkter på Korsika.