Marseille til Propriano færge

Marseille Propriano færgeruten forbinder Frankrig med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, La Meridionale. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Marseille Propriano færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Marseille - Propriano færgeselskaber

  • La Meridionale
    • 3 Afgange Ugentlig 12 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Propriano Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Propriano ruten er for en bil og 2 passagerer.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Propriano Guide

Den franske by Propriano ligger i den sydvestlige del af øen Korsika, i spidsen af Valinco Golfen og nordvest af Sartene. Byens centrum er et dejligt sted med mange traditionelle huse, cafeer, barer og luksusbutikker. Byen er nu et af de mest populære feriesteder på Korsika på grund af de mange strande, herunder Plage de Lido, som ligger omkring 1 km fra byen.

Mange af byens bygninger daterer tilbage til det 19. århundrede, hvor det meste af byen blev bygget og havnen blev etableret.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Marseille og sejltiden er ca. 12 timer og 30 minutter.