Nice til Ajaccio færge

Nice Ajaccio færgeruten forbinder Frankrig med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Nice Ajaccio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nice - Ajaccio færgeselskaber

 • Corsica Ferries
  • 2 Afgange Ugentlig 6 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Nice Ajaccio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nice Ajaccio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nice Ajaccio færge anmeldelser

 • "Nice til Ajaccio"

  Først og fremmeste, havnen i Nice: Der er to områder i havnen, hvor man kan komme om bord på færgerne, en på hver side af havnen, omkring 20 minutters gåtur fra hinanden. Der er en lille mini bus, der kører mellem dem. Men der virker ikke til, at være nogen skiltning (i hvert fald ikke på engelsk), om hvilken side man skal til. Alt andet var godt. Færgerne: Alle ”Corsica Ferries” færgerne vi har rejst med, synes at være baseret i Genova, så besætningen er for det meste italiensk, hvilket ikke er et problem, men lidt uventet. Færgerne er rene, med god mad og hjælpsomt personale. Kan helt sikkert anbefale dem, hvis du rejser fra Sydfrankrig til enten Bastia eller Ajaccio på Korsika.

  'James' rejste på Nice Ajaccio ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre
 • "Upåklagelig rejse"

  Meget imødekommende personale om bord, så hjælpsomme og venlige. Kabiner er meget rene og giver dig en rigtig fortjent hvile for resten af din rejse. Hvis du går til baren, kan du bare sætte dig, så kommer tjeneren til dig.

  'Laetitia' rejste på Nice Ajaccio ruten med Corsica Ferries på Mega Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Det er utvilsomt en lang rejse, men hvad færger angår, er dette en tålelig rejse. Restauranten servede gode pastaretter. Personalet (italiensk) havde en tendens til at virke en smule sure, men maden gjorde det bedre!

  'Graham ' rejste på Nice Ajaccio ruten med Corsica Ferries på Mega Express Three

  Læs mere Læs mindre
 • "Ingenting åbent"

  Tak for turen. Skibet var dejligt og vejret vidunderligt. Men turen varede 6 timer, og ingen af restauranterne var åbne – kun snacks. Og skibet var 30 minutter forsinket.

  'Päivi' rejste på Nice Ajaccio ruten med Corsica Ferries på Mega Express

  Læs mere Læs mindre

Nice Guide

Den franske by Nice ligger på landets sydøstlige kyst ved Middelhavskysten. Det er den næststørste by i Provence-Alpes-Cote d'Azur regionen, efter Marseille. I de seneste år har Nice oplevet en økonomisk, kulturel, kunstnerisk og arkitektonisk revolution, men byen har ellers altid været et dejligt feriested, og er en køreturs afstand fra andre populære destinationer i regionen, såsom Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer.

Nice er imødekommende, både for den dyre rejsende såvel som for backpackere i området, med luksushoteller omkring Promenade des Anglais og vandrehjem eller billigere hoteller at vælge imellem. Hvis du foretrækker mere privatlive, har Nices villas aldrig været mere populære, fra de mest eksklusive der har udsigter over den franske riviera kyst, til andre der kigger indlands over den smukke natur og vingårdene.

Havnen ligger i byens hjerte, og har færgeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passagerfaciliteter inkluderer en turistinformation, parkering, bad, toiletter, offentlige telefoner og et puslerum.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største by på den franske ø Korsika og ligger på øens sydvestlige kyst, omkring 338 km sydøst for Marseille, på det franske fastland. Byens havn ligger i bunden af en bakke med udsigt over halvøen, som beskytter havnen, og øst af den oprindelige citadel, og på den nordlige bred af Ajaccio bugten. Napoleon Bonaparte er byens mest berømte beboer, og blev født i Casa Buonaparte i 1769. Hans tidligere hus er nu åbent for offentligheden. Byens dejlige bygninger, livlige cafeer og marina gør den til et godt sted at slentre rundt og udforske.

Ajaccio havn er et populært stop for krydstogter og er den anden travleste havn i Frankrig, efter Marseille. Der er regelmæssige færger fra havnen til Marseille, Toulon og Nice på det franske fastland. Der er også færger til Livorno, Sardinien, Calvi og Propriano i nogle sæsoner. Disse bliver leveret af SNCM og Corsica Ferries.