COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bonifacio til Santa Teresa di Gallura færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Sardinien side

Om bord på færgerne

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Bonifacio Santa Teresa di Gallura færge anmeldelser

 • "Dejlig færgetur fra Korsika til Sardinien"

  Det var nemt at booke færgebilletter online. Det var også nemt at tjekke ind. En rigtig gode måde, at rejse mellem Korsika og Sardinien.

  'Moby Bastia' travelled on Moby Bastia

  Læs mere Læs mindre
 • "Moby færge"

  Rigtig god overfart med behagelig kabine.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Bonifacio til Santa Teresa Di Gallura "

  Vi rejste for nylig med Moby Line fra Korsika til Sardinien og tilbage med vores bil. Vi købte billetter online flere måneder i forvejen og alt gik som planlagt. Organiseringen af på- of aflæsning var fremragende, og der var en række behagelige siddepladser indenfor og udenfor under rejsen. Vi var meget tilfredse med hele rejsen og nød især den storslåede udsigt over klipperne i Bonifacio under afgang og ankomst. Vi kan ikke kommentere omkring catering, da vi ikke købte noget mad på færgen, men der virkede til at være et stort udvalg af snacks og drikkevarer.

  'Moby Bastia' travelled on Moby Bastia

  Læs mere Læs mindre
 • "Korsika til Sardinien"

  En god lille færge med hjælpsomt personale.

  'Moby Bastia' travelled on Moby Bastia

  Læs mere Læs mindre

Bonifacio til Santa Teresa di Gallura færge

Bonifacio Santa Teresa di Gallura færgeruten forbinder Korsika med Sardinien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Ichnusa Lines servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 1 hour.

Der er 49 overfarter Uge på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten mellem Korsika og Sardinien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bonifacio Guide

Bonifacio er beliggende på den sydlige spids af den franske ø Korsika. Byen er hjemsted for den eneste havn på Korsikas sydkyst og er en populær turistdestination. I sommermånederne, er byens strande en stor attraktion, samt dens andre attraktioner, som inkluderer Torra di Sant ’Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio og Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.

For besøgende, der er interesseret i forhistoriske steder, har Bonifacio to. Den første er den gamle hule af Araguina-Sennola, nær byen Capello nord for Bonifacio. Den anden er kamre graven Vasculacciu nær Figari.

Der er færgeforbindelser fra Bonifacio til Santa Teresa di Gallura på Sardinien.


Santa Teresa di Gallura Guide

Santa Teresa di Gallura ligger på den nordlige spids af Sardinien, på Bonifaciostrædet. På byens centrale torv er der en række cafeer og restauranter, men det skal bemærkes, at mange af dem kun er åbne i den travle sommer turistsæson. Rena Bianca er byens hovedstrand og ligger en kort afstand fra byen og tilbyder besøgende krystalklart vand. En populær attraktion i byen er Longosardo Tower, som stiger på et stenet forbjerg med udsigt over havet. Tårnet blev bygget i det 16. århundrede i den aragonske periode, og har smukke udsigter over både Bat Porto Longone og de hvide klipper, der omgiver den nærliggende by Bonifacio.

Byens havn er et knudepunkt for færger til Korsika.