Nice
Ile Rousse
Færger til Korsika
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Nice til Ile Rousse færge

Nice Ile Rousse færgeruten forbinder Frankrig med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Nice Ile Rousse færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Nice til Ile Rousse?

Færgeoverfarten fra Nice til Ile Rousse tager ca. 5h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Nice og Ile Rousse?

Der er 1 færgeoperatør for Nice til Ile Rousse, og dette er
 • Corsica Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Nice til Ile Rousse?

Book færger fra Nice til Ile Rousse via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Ile Rousse?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Nice til Ile Rousse med
 • Corsica Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Nice til Ile Rousse?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Nice til Ile Rousse med
 • Corsica Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Nice til Ile Rousse?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Corsica Ferries

Hvad er afstanden fra Nice til Ile Rousse?

Afstanden mellem Nice og Ile Rousse er ca. 117 sømil.

Nice Ile Rousse færge anmeldelser

 • "Corsica Ferries Savona til Bastia"

  Skibet var til tiden. På- og aflæsning meget effektivt. Velorganiseret personale i havnen. Billetprisen for begge ture var meget rimelig.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Læs mere Læs mindre
 • "Corsica Ferries"

  Vi bookede en kabine på begge overfarter. De var behagelige, rene og vi fik en god søvn. Vi planlægger at vende tilbage til Korsika næste år, og vil bruge det samme færgeselskab igen.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin rejse"

  Rejsen var vældig fin, personalet var utrolige hjælpsomme og hyggelige. Det var rent på båden.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Læs mere Læs mindre
 • "Corsica Victoria"

  God, problemfri, rolig og solrig måde, at sejle ind i den fantastiske havn Calvi. Find et sæde og slap af.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Læs mere Læs mindre

Nice Guide

Den franske by Nice ligger på landets sydøstlige kyst ved Middelhavskysten. Det er den næststørste by i Provence-Alpes-Cote d'Azur regionen, efter Marseille. I de seneste år har Nice oplevet en økonomisk, kulturel, kunstnerisk og arkitektonisk revolution, men byen har ellers altid været et dejligt feriested, og er en køreturs afstand fra andre populære destinationer i regionen, såsom Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer.

Nice er imødekommende, både for den dyre rejsende såvel som for backpackere i området, med luksushoteller omkring Promenade des Anglais og vandrehjem eller billigere hoteller at vælge imellem. Hvis du foretrækker mere privatlive, har Nices villas aldrig været mere populære, fra de mest eksklusive der har udsigter over den franske riviera kyst, til andre der kigger indlands over den smukke natur og vingårdene.

Havnen ligger i byens hjerte, og har færgeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passagerfaciliteter inkluderer en turistinformation, parkering, bad, toiletter, offentlige telefoner og et puslerum.


Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en smuk bugt i Balagne regionen på den nordvestlige del af Korsika og har dejlige hvide sandstrande. Byen er et af områdets bedste steder at besøge og bortset fra dens strande, er den omgivet af smukke bakker og bjerge. Gaderne i den gamle by er opkaldt efter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til at være placeret omkring byens centrale torv, Place Paoli.
For den bedste udsigt over byen, kan man gå nord til Ile de la Pietra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vagttårn, som er populær blandt besøgende.
Landsbyen Monticello ligger tæt på Ile Rousse, og har kan man finde oliventræer, charmerende små gader, gamle bygninger, imponerende huse, kapeller, arkæologiske udgravninger og vandrestier. Landsbyen byder også på en af de smukkeste udsigtspunkter på Korsika.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking