Nice til Ile Rousse færge

Nice Ile Rousse færgeruten forbinder Frankrig med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Nice Ile Rousse færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nice - Ile Rousse færgeselskaber

 • Corsica Ferries
  • 4 Afgange Ugentlig 4 t 25 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Nice Ile Rousse Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nice Ile Rousse ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nice Ile Rousse færge anmeldelser

 • "Færge til Bastia"

  Alt i alt en god oplevelse. Tak.

  'Matthew' rejste på Nice Ile Rousse ruten med Corsica Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Sommerferie"

  Super godt 👍👍👍👍👍👍

  'Per' rejste på Nice Ile Rousse ruten med Corsica Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Korsika færge"

  Effektivt personale og service. Vi rejste med motorcykel og ville gøre det igen. Godt udvalg af tjenester, fra butik til restaurant.

  'Mark' rejste på Nice Ile Rousse ruten med Corsica Ferries på Mega Express Two

  Læs mere Læs mindre
 • "Flydende køleskab"

  Tag et tæppe med, da det er koldt om bord. Jeg forstår ikke hvorfor passagerer skal vækkes kl. 5.

  'Nicolas' rejste på Nice Ile Rousse ruten med Corsica Ferries på Mega Express Two

  Læs mere Læs mindre

Nice Guide

Den franske by Nice ligger på landets sydøstlige kyst ved Middelhavskysten. Det er den næststørste by i Provence-Alpes-Cote d'Azur regionen, efter Marseille. I de seneste år har Nice oplevet en økonomisk, kulturel, kunstnerisk og arkitektonisk revolution, men byen har ellers altid været et dejligt feriested, og er en køreturs afstand fra andre populære destinationer i regionen, såsom Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer.

Nice er imødekommende, både for den dyre rejsende såvel som for backpackere i området, med luksushoteller omkring Promenade des Anglais og vandrehjem eller billigere hoteller at vælge imellem. Hvis du foretrækker mere privatlive, har Nices villas aldrig været mere populære, fra de mest eksklusive der har udsigter over den franske riviera kyst, til andre der kigger indlands over den smukke natur og vingårdene.

Havnen ligger i byens hjerte, og har færgeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passagerfaciliteter inkluderer en turistinformation, parkering, bad, toiletter, offentlige telefoner og et puslerum.

Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en smuk bugt i Balagne regionen på den nordvestlige del af Korsika og har dejlige hvide sandstrande. Byen er et af områdets bedste steder at besøge og bortset fra dens strande, er den omgivet af smukke bakker og bjerge. Gaderne i den gamle by er opkaldt efter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til at være placeret omkring byens centrale torv, Place Paoli.
For den bedste udsigt over byen, kan man gå nord til Ile de la Pietra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vagttårn, som er populær blandt besøgende.
Landsbyen Monticello ligger tæt på Ile Rousse, og har kan man finde oliventræer, charmerende små gader, gamle bygninger, imponerende huse, kapeller, arkæologiske udgravninger og vandrestier. Landsbyen byder også på en af de smukkeste udsigtspunkter på Korsika.