Porto Torres til Propriano færge

Porto Torres Propriano færgeruten forbinder Sardinien med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, La Meridionale. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Torres Propriano færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Torres - Propriano færgeselskaber

  • La Meridionale
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Torres Propriano Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Torres Propriano ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på den nordvestlige kyst af øen Sardinien. Der er en række ting at se i byen, og den mest populære attraktion er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundrede, som er Sardiniens største romanske kirke.

Porto Torres er den anden bedst tjente havn på Sardinien, efter Olbia, og forbinder øen til Genova, med en sejltid på 11½ timer. Der er også tjenester til Civitavcchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Propriano Guide

Den franske by Propriano ligger i den sydvestlige del af øen Korsika, i spidsen af Valinco Golfen og nordvest af Sartene. Byens centrum er et dejligt sted med mange traditionelle huse, cafeer, barer og luksusbutikker. Byen er nu et af de mest populære feriesteder på Korsika på grund af de mange strande, herunder Plage de Lido, som ligger omkring 1 km fra byen.

Mange af byens bygninger daterer tilbage til det 19. århundrede, hvor det meste af byen blev bygget og havnen blev etableret.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Marseille og sejltiden er ca. 12 timer og 30 minutter.