COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Livorno - Bastia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Livorno til Bastia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Korsika side

Livorno - Bastia færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 4 hr 25 min
  • Get price

Livorno Bastia færge anmeldelser

 • "Super"

  Gode faciliteter ombord, rigelig med solstole så der var nok til alle, og ikke mindst muligheden for at få stillet sulten på flere forskelige niveauer.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvordan kommer man af?"

  Instruktionerne til at komme af skibet var lidt uklare. Jeg kunne ikke finde den rette udgang og befandt mig på vogndækket med flere andre mennesker, der ikke ønskede at være der. Jeg tog elevatoren tilbage op, og befandt mig nu blandt en flok mennesker, som skulle ned igen. Jeg endte præcis, hvor jeg var før. Jeg fandt endelig et medlem af personalet og spurgte ham, hvordan man kommer ud. Han sagde bare ”walk”, også ”in that direction”. Jeg fandt en lille dør, og befandt nu mig selv et sted, hvor jeg måtte passe på bilerne, der var ivrige efter at komme ud og ikke vant til at have fodgængere i vejen. Alt i alt, tydelige instruktioner til, hvordan man kommer af færgen, ville have været hjælpsomme.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Smuk tur til øen"

  Servicen og turen var ok, meget afhænger af den type færge, man tager. Den første færge havde elevatorer og rulletrapper, samt et meget veludstyret cafeteria. Færgen på hjemrejsen var dårligere, men turen var behagelig.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Overnatning ombord på færgen fra Livorno til Bastia"

  Det var fantastisk at køre ombord aftenen før afsejling fra Livorno til Bastia, og blive indlogeret i en kabine, der var tip top. Nu har vi været mange gange på Korsika og altid taget ruten Livorno - Bastia - retur, men aldrig fået at vide at vi kunne bestille kahyt aftenen før afgang næste morgen. Dette vil vi gøre for eftertiden. Det var en fornøjelse, at vågne op næste morgen og færgen var på vej .. og vi kunne frisk og udhvilet gå ned og få vor morgenmad. Dejligt at vi havde kabine til kl. 10,45.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Læs mere Læs mindre

Livorno til Bastia færge

Livorno Bastia færgeruten forbinder Italien med Korsika og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Corsica Ferries servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 4 timer 25 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Livorno Bastia ruten mellem Italien og Korsika. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Livorno Guide

Den italienske havneby Livorno ligger i det Liguriske Hav på den vestlige kyst af Toscana. Meget af det oprindelige gade layout og arkitektur er blevet bevaret i det Nye Venedig område af byen. I dette område kan besøgende se gamle broer, smalle gader, adelsmands huse og et netværk af kanaler, der blev brugt til at forbinde byens havn med dens varehuse. Andet af interesse inkluderer de mange fine eksempler på neoklassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitutioner.

Med samlerobjekter, dokumenter, og operaer der blev komponeret af den berømte Pietro Mascagni, der boede i byen, er Museo Mascagnano også værd at besøge. Nogle af hans værker bliver sågar udført under musiksæsonen.

Byens havn er den tredje største på Italiens vestkyst, og leverer mange tjenester og faciliteter, inklusiv godshåndtering og passagerservicer. Havnens faciliteter inkluderer kørestolsramper, toiletter og badefaciliteter. Der er også bars restauranter, et konferencecenter, banker, m.m.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.


Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst med front mod Italien, og med en udsigt over det toskanske øhav. Det er den næststørste by på Korsika, og dens grundlæggelse begyndte som mange andre på Korsika med det genovesiske folk, der herskede på øen. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvø oversået med genovesiske tårne og et stort naturreservat, der er populært blandt vandrere.

Den gamle havn (Vieux Port) ligger i den sydlige del af byen, og er et populært sted for gåture og for at se byens slidte bygninger, der er grupperet omkring fiskerihavnen. Bygningerne er ikke ulige dem, man kunne forvente at se i Venedig. Fra havnen, vil en gåtur gennem Romieu haven tage dig til citadellet over havet, som er en del af den oprindelige genovesiske by, der er beskyttet af en forsvarsmur der blev tilføjet i det 15. århundrede.

Bastia havn forbinder byen til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).