COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Livorno - Golfo Aranci er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sardinien side

Om bord på færgerne

Livorno - Golfo Aranci færgeselskaber

  • 13 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Livorno Golfo Aranci færge anmeldelser

 • "Sardinien færger"

  Nem og hurtig læsning med motorcykel. Kabinen god og ren. Maden er dårlig og dyr. Der var mange hunde i spise og bar området.

  'Mega Express Two' travelled on Mega Express Two

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt var fint"

  Alt var fint, vi er glade for jeres service.

  'Mega Express Three' travelled on Mega Express Three

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolig tur"

  Jeg har rejst med Corsica Ferries, Mega Express Three færge; nat på udrejsen og dag på returen. På natoverfarten havde vi en meget behagelig kabine. Denne gjorde turen kortere, fordi vi først vågnede ved ankomst. Turen var meget glat. Fantastisk underholdning med børne disko og udendørs cocktail bar. Hjemrejsen var også behagelig. Det var en 6 timers overfart og mine døtre sov overhovedet ikke, fordi der var så meget at lave. Den eneste negative er, at passagerne ikke må sidde eller lægge hvor de ønsker, og der er kæledyr overalt (ikke ret hygiejnisk).

  'Mega Express Three' travelled on Mega Express Three

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur"

  Jeg har rejst til Sardinien, siden jeg var 4 år, fordi min far er derfra, og jeg har set en konstant forbedring mht. færger. Jeg har kun to små klager: For det første ville det være rart at se personalet om bord arbejde med mere entusiasme, et smilende ansigt opfordre passagerer til at forbruge. For det andet, kan jeg ikke forstå hvorfor turen kostede mig næsten ligeså meget som akkommodationen på Sardinien. Måske ville I få flere kunder, hvis I kan tilbyde bedre priser. PS. Jeg bookede i februar, hvor billetterne var billigere.

  'Mega Express Three' travelled on Mega Express Three

  Læs mere Læs mindre

Livorno til Golfo Aranci færge

Livorno Golfo Aranci færgeruten forbinder Italien med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Livorno Golfo Aranci færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Livorno Guide

Den italienske havneby Livorno ligger i det Liguriske Hav på den vestlige kyst af Toscana. Meget af det oprindelige gade layout og arkitektur er blevet bevaret i det Nye Venedig område af byen. I dette område kan besøgende se gamle broer, smalle gader, adelsmands huse og et netværk af kanaler, der blev brugt til at forbinde byens havn med dens varehuse. Andet af interesse inkluderer de mange fine eksempler på neoklassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitutioner.

Med samlerobjekter, dokumenter, og operaer der blev komponeret af den berømte Pietro Mascagni, der boede i byen, er Museo Mascagnano også værd at besøge. Nogle af hans værker bliver sågar udført under musiksæsonen.

Byens havn er den tredje største på Italiens vestkyst, og leverer mange tjenester og faciliteter, inklusiv godshåndtering og passagerservicer. Havnens faciliteter inkluderer kørestolsramper, toiletter og badefaciliteter. Der er også bars restauranter, et konferencecenter, banker, m.m.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.


Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci ligger på nordøst kysten af Sardinien i Italien. Byen er velsignet med gode færgeforbindelser til resten af Italien og er kun et par kilometer fra Porto Rotondo og 15 km fra Olbia. Der er uenighed omkring den nøjagtige betydning af Golfo Arancis navn. En betydning har det, at navnet stammer fra et skibsvrag, der var fuld af appelsiner, og en anden, er knyttet til det sardinske udtryk ”granci”, som er de krabber, der findes i området.
Besøgende til Golfo Aranci har også en tendens til at besøge det marine reservat, der ligger på den nærliggende ø Tavolara. Også populær med besøgende, er det store udvalg af vandsport, som man nyde i det dejlige, varme, klare vand, som findes på byens kyster.
Der er daglige færgeservicer fra byens havn til Civitavecchia, Livorno og Fiumcino.