Savona til Bastia færge

Savona Bastia færgeruten forbinder Italien med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Savona Bastia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Savona - Bastia færgeselskaber

 • Corsica Ferries
  • 3 Afgange Dagligt 6 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Savona Bastia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Savona Bastia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Savona Bastia færge anmeldelser

 • "Savona til Bastia"

  Vi syntes, at det var en meget behagelig overfart. Skibet var rent, og selvom vi ikke spiste om bord, så maden lækker ud. Personalet var behagelige og hjælpsomme.

  'Robert' rejste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Corsica Ferries Savona til Bastia"

  Skibet var til tiden. På- og aflæsning meget effektivt. Velorganiseret personale i havnen. Billetprisen for begge ture var meget rimelig.

  'Beat' rejste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries på Corsica Victoria

  Læs mere Læs mindre
 • "God alt i alt"

  Virkede overraskende nemt i sammenligning med andre færgeselskaber, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønskede at ændre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en meget uforskammet person i cafeteriet på båden.

  'Anders' rejste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre
 • "Savona til Bastia "

  Kaotisk, men sjov oplevelse. Ikke så organiseret og ren som SNCMs skibe, men tonvis af faciliteter, meget mere personale, mange barer og steder at spise, børne ting og gratis ting.Vil bruge Corsica Ferries fra nu af.

  'Anonym' rejste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre

Savona Guide

Den italienske by Savona ligger i den nordlige italienske region Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er domineret af dens jernindustri, og byen havde engang mange jernværker og støberier, skibsbygning og ingeniør butikker.

Der er mange ting at se i byen og dens middelalderlige centrum er et besøg værd. Baroque Cathedral di Signora Assunta har formået at overleve ødelæggelsen af genovesiske kræfter i det 16. århundrede. Fæstningen bevogter et par skulptur museer og Civico Museo Storico Archeologico, som udstiller arkæologiske fund.

Corsica Ferries tilbyder en ugentlig færgeforbindelse fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Sejltiden er ca. 3 timer for alle destinationer.

Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst med front mod Italien, og med en udsigt over det toskanske øhav. Det er den næststørste by på Korsika, og dens grundlæggelse begyndte som mange andre på Korsika med det genovesiske folk, der herskede på øen. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvø oversået med genovesiske tårne og et stort naturreservat, der er populært blandt vandrere.

Den gamle havn (Vieux Port) ligger i den sydlige del af byen, og er et populært sted for gåture og for at se byens slidte bygninger, der er grupperet omkring fiskerihavnen. Bygningerne er ikke ulige dem, man kunne forvente at se i Venedig. Fra havnen, vil en gåtur gennem Romieu haven tage dig til citadellet over havet, som er en del af den oprindelige genovesiske by, der er beskyttet af en forsvarsmur der blev tilføjet i det 15. århundrede.

Bastia havn forbinder byen til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).