COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sky Marine

Sky Marine, tidligere kendt som Dodekaneserne Flying Dolphins, forbinder de tyrkiske byer Fethiye og Bodrum med de græske øer Rhodos og Kos i Dodekaneserne øgruppen.

Sky Marine bruger en højhastigheds-hydrofoil kaldet Ibiscus, der kan prale af en topfart på 32 knob. Den kan transportere over hundrede og tredive passagerer og er designet med et omfattende udvalg af sikkerheds- og telekommunikationsudstyr, der sikrer, at hver sejlads er hurtig, komfortabel og fuldstændig stressfri.

Når du rejser med Sky Marine, er øen Rhodos, der ligger lidt over sytten kilometer fra den tyrkiske kyst, kun halvanden times overfart fra Fethiye.

Selskabet tilbyder nogle af de hurtigste færgeoverfarter i Grækenland, så det kunne ikke være nemmere at hoppe mellem de smukke Dodekaneserne og nogle af de mest maleriske havnebyer på den turkise kyst i det sydvestlige Tyrkiet.

Med directferries.dk kan du sammenligne Sky Marine sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Sky Marine ruter