Ikaria

Sådan bookes færger fra Ikaria til Dodekaneserne

Der er flere færgeoverfarter fra Ikaria til Dodekaneserne. Færger forbinder pt. 1 havn på Ikaria med 10 havne i Dodekaneserne.

Der er 24 afgange ugentligt på 10 færgeruter som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 55 minutter (Agios Kirikos til Patmos).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Ikaria og Dodekaneserne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Ikaria Dodekaneserne kort

Tryk her for kort

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i Det Ægæiske Hav, sydvest for Samos, circa 50 kilometer fra den tyrkiske kyst.

Ikaria har en smuk balance mellem natur, frihed og udvikling, og er for nylig blevet kåret ’den bedste græske ø for naturelskere’ af CNN.

Øen tilbyder store naturområder, fantastiske bjergrige landskaber, smukke strande og en venlig befolkning, så der er masser af aktiviteter for alle.

Øen er også, ifølge legenden, fødestedet for Dionysos, vinens gud, så der er masser af gode vinfårde og maleriske vinmarker, som er værd at se.

Ikaria er et fremragende afgangspunkt for mange steder i Grækenland. Fra havnene på øens nordlige og sydlige kyster, er der mange færgeruter til fastlandet og de omkringliggende øer.

Om Dodekaneserne:

Dodekanserne i det sydøstlige Ægæiske Hav er en gruppe af 12 store øer og mange mindre øer, beliggende tæt på Tyrkiets vestkyst i det mest solrige hjørne af Grækenland.

Øerne kan prale af krystalklart vand, sandstrande, byzantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle bebyggelse. Den historiske hovedstad Rhodos tilbyder ikke kun smukke strande, men også en storslået gammel by fuld af smukt bevarede middelalderlige skatte.