Ikaria

Sammenlign færger fra Ikaria til Dodekaneserne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Ikaria til Dodekaneserne. Der er 2 færgeselskaber med samlet 19 ferry routes som forbinder Agios Kirikos til Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos & Evdilos til Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Lipsi, Nisyros, Patmos, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos.

Den hurtigste rute mellem Ikaria og Dodekaneserne er Patmos med en sejltid på ca. 0 time 55 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Ikaria Dodekaneserne kort

Tryk her for kort

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i Det Ægæiske Hav, sydvest for Samos, circa 50 kilometer fra den tyrkiske kyst.

Ikaria har en smuk balance mellem natur, frihed og udvikling, og er for nylig blevet kåret ’den bedste græske ø for naturelskere’ af CNN.

Øen tilbyder store naturområder, fantastiske bjergrige landskaber, smukke strande og en venlig befolkning, så der er masser af aktiviteter for alle.

Øen er også, ifølge legenden, fødestedet for Dionysos, vinens gud, så der er masser af gode vinfårde og maleriske vinmarker, som er værd at se.

Ikaria er et fremragende afgangspunkt for mange steder i Grækenland. Fra havnene på øens nordlige og sydlige kyster, er der mange færgeruter til fastlandet og de omkringliggende øer.

Om Dodekaneserne:

Dodekanserne i det sydøstlige Ægæiske Hav er en gruppe af 12 store øer og mange mindre øer, beliggende tæt på Tyrkiets vestkyst i det mest solrige hjørne af Grækenland.

Øerne kan prale af krystalklart vand, sandstrande, byzantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle bebyggelse. Den historiske hovedstad Rhodos tilbyder ikke kun smukke strande, men også en storslået gammel by fuld af smukt bevarede middelalderlige skatte.