Kykladerne

Sådan bookes færger fra Kykladerne til Dodekaneserne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Kykladerne til Dodekaneserne. Der er 3 færgeselskaber med samlet 34 færgeruter som forbinder Katapola (Amorgos) til Kos, Paros til Rhodos, Kos & Astypalea, Syros til Kos, Leros, Patmos, Rhodos, Kalymnos, Astypalea & Symi (Simi), Thira (Santorini) til Kos, Rhodos, Karpathos, Chalki, Diafani, Kasos & Symi (Simi), Donoussa til Astypalea, Aegiali (Amorgos) til Astypalea, Naxos til Astypalea, Paros til Rhodos, Kos & Astypalea, Syros til Kos, Leros, Patmos, Rhodos, Kalymnos, Astypalea & Symi (Simi), Anafi til Karpathos, Rhodos, Chalki, Diafani & Kasos & Thira (Santorini) til Kos, Rhodos, Karpathos, Chalki, Diafani, Kasos & Symi (Simi).

Den hurtigste rute mellem Kykladerne og Dodekaneserne er Aegiali (Amorgos) til Astypalea med en sejltid på ca. 1 time 40 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Kykladerne Dodekaneserne kort

Tryk her for kort

Færger fra Kykladerne til Dodekaneserne

Om Kykladerne:

Kykladerne er en græsk øgruppe i Det Ægæiske Hav, sydøst for fastlandet.

Uanset hvad man er efter, har Kykladerne det hele. Øerne er ikke bare smukke, men de leverer også kultur, har et blomstrende køkken og en rig historie.

Man løber aldrig tør for fascinerende ting at se. Delos er det legendariske fødested for de græske guder Apollon og Artemis, mens de verdensberømte strande på Mykonos er de perfekte steder at slappe af efter en dag med eventyr.

Når man udforsker Grækenland og øerne, er færger en hurtig og nem måde at komme rundt på. Der er et netværk af færgeruter til rådighed fra Kykladerne, som sejler til de omkringliggende græske øer og fastlandet, samt talrige overfarter mellem selve Kykladerne.

Om Dodekaneserne:

Dodekanserne i det sydøstlige Ægæiske Hav er en gruppe af 12 store øer og mange mindre øer, beliggende tæt på Tyrkiets vestkyst i det mest solrige hjørne af Grækenland.

Øerne kan prale af krystalklart vand, sandstrande, byzantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle bebyggelse. Den historiske hovedstad Rhodos tilbyder ikke kun smukke strande, men også en storslået gammel by fuld af smukt bevarede middelalderlige skatte.