Grækenland

Sådan bookes færger fra Grækenland til Dodekaneserne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Dodekaneserne. Der er 5 færgeselskaber med samlet 263 færgeruter som forbinder Katapola (Amorgos) til Kos, Karpathos til Rhodos, Kasos, Kalymnos, Kos, Leros, Lipsi, Patmos, Symi (Simi), Chalki & Diafani, Katapola (Amorgos) til Kos, Rhodos, Leros & Patmos, Piræus til Astypalea, Rhodos, Tilos, Karpathos, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Nisyros, Patmos, Lipsi, Symi (Simi), Chalki, Diafani & Kasos, Kalymnos til Kastelorizo, Kos, Leros, Nisyros, Patmos, Rhodos, Tilos, Symi (Simi), Lipsi, Astypalea, Karpathos, Kasos, Chalki, Agathonisi & Arki, Kastelorizo til Kos, Nisyros, Rhodos, Tilos, Kalymnos, Symi (Simi), Astypalea, Patmos & Lipsi, Kalymnos til Kastelorizo, Kos, Leros, Nisyros, Patmos, Rhodos, Tilos, Symi (Simi), Lipsi, Astypalea, Karpathos, Kasos, Chalki, Agathonisi & Arki, Katapola (Amorgos) til Kos, Rhodos, Leros & Patmos, Kos til Leros, Nisyros, Patmos, Rhodos, Tilos, Kalymnos, Kastelorizo, Symi (Simi), Lipsi, Astypalea, Karpathos, Kasos, Chalki, Agathonisi & Arki, Paros til Leros, Rhodos, Kos, Astypalea & Symi (Simi) & Kalymnos til Kastelorizo, Kos, Leros, Nisyros, Patmos, Rhodos, Tilos, Symi (Simi), Lipsi, Astypalea, Karpathos, Kasos, Chalki, Agathonisi & Arki.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Dodekaneserne er Lipsi til Leros med en sejltid på ca. 20 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Dodekaneserne kort

Tryk her for kort

Færger fra Grækenland til Dodekaneserne

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om Dodekaneserne:

Dodekanserne i det sydøstlige Ægæiske Hav er en gruppe af 12 store øer og mange mindre øer, beliggende tæt på Tyrkiets vestkyst i det mest solrige hjørne af Grækenland.

Øerne kan prale af krystalklart vand, sandstrande, byzantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle bebyggelse. Den historiske hovedstad Rhodos tilbyder ikke kun smukke strande, men også en storslået gammel by fuld af smukt bevarede middelalderlige skatte.