De Ægæiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægæiske Øer til Dodekaneserne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Ægæiske Øer til Dodekaneserne. Der er 2 færgeselskaber med samlet 34 færgeruter som forbinder Pythagorio til Agathonisi, Agios Kirikos til Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Fournoi til Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Pythagorio til Agathonisi, Arki, Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos & Rhodos, Agios Kirikos til Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Fournoi til Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Chios til Patmos, Limnos (Myrina) til Patmos, Mytilene til Patmos, Vathi til Patmos, Kos & Rhodos & Agios Kirikos til Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos.

Den hurtigste rute mellem De Ægæiske Øer og Dodekaneserne er Pythagorio til Agathonisi med en sejltid på ca. 35 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Ægæiske Øer Dodekaneserne kort

Tryk her for kort

Færger fra De Ægæiske Øer til Dodekaneserne

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Dodekaneserne:

Dodekanserne i det sydøstlige Ægæiske Hav er en gruppe af 12 store øer og mange mindre øer, beliggende tæt på Tyrkiets vestkyst i det mest solrige hjørne af Grækenland.

Øerne kan prale af krystalklart vand, sandstrande, byzantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle bebyggelse. Den historiske hovedstad Rhodos tilbyder ikke kun smukke strande, men også en storslået gammel by fuld af smukt bevarede middelalderlige skatte.