Turkey

Sammenlign færger fra Tyrkiet til Dodekaneserne

Der er flere færgeoverfarter fra Tyrkiet til Dodekaneserne. Færger forbinder pt. 4 havne i Tyrkiet med 3 Havne i Dodekaneserne.

Der er 3 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Sky Marine, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya. Den kortest overfart tager omkring 0 time 20 minut (Kos).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Tyrkiet og Dodekaneserne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Tyrkiet Dodekaneserne kort

Tryk her for kort

Om Tyrkiet:

Tyrkiet er et land, der grænser både det sydøstlige Europa og det vestlige Asien, med kyster ud mod Sortehavet i nord, Middelhavet i syd og Ægæerhavet i vest.

Tyrkiet har længe været beundret for sin forskelligartede kulturarv, og er et af de mest besøgte lande i verden. Eksempler på landets spændende historie er velkendt, især de majestætiske moskeer i Istanbul og de fængslende ruiner af Efesos.

Det naturlige landskab varierer meget; fra sandstrande på vestkysten til store bjerge i øst.

Tyrkiet har en række havne langs kysten og, på grund af mængden af øer i Det Ægæiske Hav og Middelhavet, er der mange servicer til internationale, samt nationale, destinationer fra Istanbul.

Om Dodekaneserne:

Dodekanserne i det sydøstlige Ægæiske Hav er en gruppe af 12 store øer og mange mindre øer, beliggende tæt på Tyrkiets vestkyst i det mest solrige hjørne af Grækenland.

Øerne kan prale af krystalklart vand, sandstrande, byzantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle bebyggelse. Den historiske hovedstad Rhodos tilbyder ikke kun smukke strande, men også en storslået gammel by fuld af smukt bevarede middelalderlige skatte.