Kreta

Sådan bookes færger fra Kreta til Dodekaneserne

Der er flere færgeoverfarter fra Kreta til Dodekaneserne. Færger forbinder pt. 2 havne på Kreta med 5 havne i Dodekaneserne.

Der er 10 afgange ugentligt på 10 færgeruter som leveres af 1 færgeselskab, inklusiv Anek Lines. Den kortest overfart tager omkring 2 timer 50 minutter (Sitia til Kasos).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Kreta og Dodekaneserne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Kreta Dodekaneserne kort

Tryk her for kort

Om Kreta:

Kreta er den største ø i Grækenland og ligger i det sydlige Agæiske Hav, og har smukke havne, strande og bakketop byer.

Ikke alene er det naturlige landskab fyldt med fantastiske baggrunde, den vidunderligt unikke kultur, gastronomi og historie er uundgåelig.

Man vil se paladser, renæssancebygninger og maleriske venetianske ruiner.

Kreta har en række fremragende havne langs nordkysten, og takket være sin beliggenhed i det Ægæiske Hav, er der mange ruter til de andre græsker øer og til Athen. Dette gør Kreta til et glimrende udgangspunkt for at udforske både landets fastland og de mange smukke øer.

Om Dodekaneserne:

Dodekanserne i det sydøstlige Ægæiske Hav er en gruppe af 12 store øer og mange mindre øer, beliggende tæt på Tyrkiets vestkyst i det mest solrige hjørne af Grækenland.

Øerne kan prale af krystalklart vand, sandstrande, byzantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle bebyggelse. Den historiske hovedstad Rhodos tilbyder ikke kun smukke strande, men også en storslået gammel by fuld af smukt bevarede middelalderlige skatte.