COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Milazzo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sicilien side

Napoli - Milazzo færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 16 hr 15 min
    • Get price

Napoli til Milazzo færge

Napoli Milazzo færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Siremar. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Milazzo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.