Salerno til Messina færge

Salerno Messina færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Caronte & Tourist. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Salerno Messina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Salerno - Messina færgeselskaber

  • Caronte & Tourist
    • 7 Afgange Ugentlig 9 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Salerno Messina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Salerno Messina ruten er for en bil og 2 passagerer.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i det Tyrrhenske Hav, og er hovedstaden i Salerno-regionen, tæt på Amalfi-kysten. Byen er kendt som hjemstedet for den første medicinske skole i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, der er det kulturelle centrum i regionen, er populær blandt besøgende, der nyder at slentre rundt i byen blandt de vidunderlige seværdigheder, hvoraf mange er placeret tæt på bymidten. Byen er præget af en smuk gågade, store torve og dejlige butikker.

Messina Guide

Messina er en italiensk by, som ligger i Messinastrædet i den nordøstlige del af Sicilien. Byens havn har spillet en vigtig rolle i byens vækst og formuer. Siden 1548 har Messina været en romersk-katolsk ærkebispedømme og er også hjemsted for Messina universitet, som blev grundlagt i 1548 af Ignatius Loyola. En populær turistattraktion er katedralen fra det 12. århundrede, der bevogter resterne af Kong Conrad, der var hersker over Tyskland og Sicilien i det 13. århundrede. Katedralen måtte næsten fuldstændig genopbygges efter et jordskælv i 1908 og igen efter en brand i 1943.

Der er færgeforbindelser fra Messina til Calabria og Salerno.