COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Palermo Termini Imerese er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sicilien side

Napoli - Palermo Termini Imerese færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 8 hr 30 min
    • Get price

Napoli til Palermo Termini Imerese færge

Napoli Palermo Termini Imerese færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Palermo Termini Imerese færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Palermo Termini Imerese Guide

Den italienske by Palermo Termini Imerese ligger ca. 40 km øst for byen Palermo på Sicilien. Stedet hvor byen ligger, har været beboet siden forhistorisk tid og gennem årene har arkæologiske udgravninger afdækket mange artefakter. Men på trods af dette, går byens historie kun tilbage til 409 f.kr., da dens mere antikke nabo, Himera, blev fuldstændig ødelagt af den puniske hær.

Desværre er der ikke meget tilbage af byens gamle historie, med undtagelse af lidt romersk arkitektur og en fæstning. Byens museum har nogle interessante fund fra den arabiske periode, men bortset fra dette er der ikke meget at se i byen. Men den gamle by, og det arkæologiske område, Himera ligger tæt herpå og er berømt for resterne af Victory tempel, som ligger ved mundingen af Imera floden, ca. 5 km øst for Termini.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Civitavecchia på det italienske fastland.