Sammenlign færger fra De Pelagiske øer til Sicilien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om De Pelagiske øer

Deb Pelgadiske øgruppe er beliggende syd for Siclien, tættere på Afrika end fastlandet og udgør den sydligste del af Italien.

De Pelagiske øer består af Lampedua, ved foden af gruppen, den lille ø Linosa (med dens lille landsby med pastelfarvede huse) øverst og den endnu mindre ubeboet ø Lampione (den eneste bygning på denne ø er et fyrtårn) mod vest.

Øgruppen er blandt de mest smukke italienske øer og kan prale af, at have nogle af verdens bedste strande. Rabbit strand i den sydlige del af Lampedusa, er blevet kåret som verdens bedste strand af Trip Advisor.

Det bedste tidspunkt at besøge øgruppen på er mellem maj og september, da der ikke foregår meget uden for sæsonen, men vejret er generelt varmt året rundt.

Færgeservicer forbinder Lampedusa og Linosa med Sicilien.

Om Sicilien

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.

Færger fra De Pelagiske øer til Sicilien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking