De Pelagiske øer

Sådan bookes færger fra De Pelagiske øer til Sicilien

Der er 2 færgeruter mellem De Pelagiske øer og Sicilien med 22 afgange ugentligt. Liberty Lines Fast Ferries leverer 2 ruter, Lampedusa til Porto Empedocle sejler 5 afgange ugentligt & Linosa til Porto Empedocle omkring 5 gange ugentligt. Siremar leverer 2 ruter, Lampedusa til Porto Empedocle sejler 6 afgange ugentligt & Linosa til Porto Empedocle omkring 6 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra De Pelagiske øer til Sicilien for at tjekke informasjon.

De Pelagiske øer Sicilien kort

Tryk her for kort

Færger fra De Pelagiske øer til Sicilien

Om De Pelagiske øer:

Deb Pelgadiske øgruppe er beliggende syd for Siclien, tættere på Afrika end fastlandet og udgør den sydligste del af Italien.

De Pelagiske øer består af Lampedua, ved foden af gruppen, den lille ø Linosa (med dens lille landsby med pastelfarvede huse) øverst og den endnu mindre ubeboet ø Lampione (den eneste bygning på denne ø er et fyrtårn) mod vest.

Øgruppen er blandt de mest smukke italienske øer og kan prale af, at have nogle af verdens bedste strande. Rabbit strand i den sydlige del af Lampedusa, er blevet kåret som verdens bedste strand af Trip Advisor.

Det bedste tidspunkt at besøge øgruppen på er mellem maj og september, da der ikke foregår meget uden for sæsonen, men vejret er generelt varmt året rundt.

Færgeservicer forbinder Lampedusa og Linosa med Sicilien.

Om Sicilien:

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.