COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valletta - Pozzallo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Valletta til Pozzallo færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Malta til Sicilien side

Valletta - Pozzallo færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 1 hour 45 min
  • Get price

Valletta Pozzallo færge anmeldelser

 • "Alt var fint."

  Alt var fint.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem rejse"

  Virtu Ferries leverer en problemfri rejse. Jeg opgraderede til ”club klasse” for et mindre gebyr, selvom der på hjemmesiden ikke var nogen information om, hvad dette indebære (det bør der være). Det var en eksklusivt område med stole og tæpper (godt, hvis man har brug for lidt søvn), udendørs område og prioritets aflæsning.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Kort overfart"

  Valetta til Pozzallo tog to timer. God og rolig overfart i behagelige sæder. Der er ikke meget at lave i Pozzallo udover at gå en tur på de dejlige strande eller i den lille by.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Valletta til Pozzallo færge

Valletta Pozzallo færgeruten forbinder Malta med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Virtu Ferries. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Valletta Pozzallo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den centrale østlige del af øen og Valletta halvø er hjemsted for to naturhavne; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn, der har en række kajer ved Marsa. Langs muren af Vallettas gamle havnefront, som blev bygget af Manuel Pinto de Fonseca, er der nu en terminal for krydstogtskibe. Mange af byens bygninger daterer tilbage til det 16. århundrede. Byen har også spor af manieristisk, neoklassisk og moderne arkitektur, og virkningerne fra anden verdenskrig kan nemt ses på byen.

Der er færgeforbindelser mellem Valletta og Catania og Pozzallo.


Pozzallo Guide

Den italienske by Pozzallo ligger i Ragusa-regionen på den vestlige kyst af Sicilien. Et populært tidsfordriv for mange besøgende er at besøge en af byens strande. Den anden og tredje uge i august er nok det bedste tidspunkt at besøge Pozzallo på, når byen er vært for Ferr’ Agosto og det er almindeligt at finde mange mennesker som fester og sover på byens strande.

Noget af regionen omkring Pozzallo har ændret sig væsentlig i løbet af de seneste to årtier, hvilket mest er en reaktion på tursime, selvom der stadig er steder, der har formået at forblive uberørt i de sidste to århundreder, og har bevaret en dejlig atmosfære.

Byen har en stor havn med færgeforbindelser til Malta. Sejltiden er ca. 90 minutter.