Pantelleria

Sådan bookes færger fra Pantelleria til Sicilien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Pantelleria og Sicilien leveret af 2 færgeselskaber – Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Pantelleria Island til Trapani færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 2 timer 10 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Pantelleria Sicilien overfarten mellem Pantelleria Island og Trapani.

Pantelleria Sicilien kort

Tryk her for kort

Færger fra Pantelleria til Sicilien

Om Pantelleria:

Pantelleria, som ligger mellem Tunesien og Sicilien, er den største af de sicilianske øer i Middelhavet.

Øen, som er kendt lokalt som ”den sorte perle af Middelhavet” på grund af sit vulkanske landskab, har en robust smuk kystlinje bestående af afsondrede vige, mens interiøret er defineret af lavasten vægge og luksuriøse villaer.

Det bakkede, vulkanske terræn tilbyder nogle fremragende vandrestier, og bagefter kan man slappe af i en naturlig varm sauna i en grotte ved siden af øens højeste punkt, Montagna Grande. Eller, hvis man foretrækker, kan man snorkle i det blå vand, hvor der er masser af farverige fisk.

Øens hovedhavn ligger i byen Pantelleria på den nordvestlige kyst, og herfra er der mange overfarter til Trapani på Sicilien, som er en historisk by, hvor Peter af Aragonien landede i 1282 for at begynde den spanske besættelse af øen.

Om Sicilien:

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.