Sammenlign færger fra Pantelleria til Sicilien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Pantelleria

Pantelleria, som ligger mellem Tunesien og Sicilien, er den største af de sicilianske øer i Middelhavet.

Øen, som er kendt lokalt som ”den sorte perle af Middelhavet” på grund af sit vulkanske landskab, har en robust smuk kystlinje bestående af afsondrede vige, mens interiøret er defineret af lavasten vægge og luksuriøse villaer.

Det bakkede, vulkanske terræn tilbyder nogle fremragende vandrestier, og bagefter kan man slappe af i en naturlig varm sauna i en grotte ved siden af øens højeste punkt, Montagna Grande. Eller, hvis man foretrækker, kan man snorkle i det blå vand, hvor der er masser af farverige fisk.

Øens hovedhavn ligger i byen Pantelleria på den nordvestlige kyst, og herfra er der mange overfarter til Trapani på Sicilien, som er en historisk by, hvor Peter af Aragonien landede i 1282 for at begynde den spanske besættelse af øen.

Om Sicilien

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.

Færger fra Pantelleria til Sicilien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking