COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Palermo Termini Imerese er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Sicilien side

Om bord på færgerne

Civitavecchia - Palermo Termini Imerese færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 12 hr 45 min
  • Get price

Civitavecchia Palermo Termini Imerese færge anmeldelser

 • "Behagelig, men dateret"

  Skibet var effektivt og praktisk, skam at det var en smule dateret, især udenfor på dækket.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Restaurant"

  Restauranten om bord er et besøg værd, servicen er fin, maden fremragende, et godt udvalg af vin og ikke dyrt.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Læs mere Læs mindre
 • "En fremragende service"

  Vi har brugt Grandi Navi Veloci mange gange gennem årene. Skibet vi rejste på denn gang, Excellent, var rigtig god. Vi havde en god størrelse suite med en behagelig dobbeltseng. Faciliteterne om bord på skibet var fremragende. Personalet var hjælpsomme og venlige. Godt udvalg af spisefaciliteter.

  'Excellent' travelled on Excellent

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Fremragende færge! Personalet er super hjælpsomme. De hentede mig endda fra togstationen, da jeg var i fare for ikke at nå færgen. Faciliteter er lidt gamle, men komfortable. En langt behageligere måde at rejse på end med fly.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia til Palermo Termini Imerese færge

Civitavecchia Palermo Termini Imerese færgeruten forbinder Rom med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Civitavecchia Palermo Termini Imerese færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Palermo Termini Imerese Guide

Den italienske by Palermo Termini Imerese ligger ca. 40 km øst for byen Palermo på Sicilien. Stedet hvor byen ligger, har været beboet siden forhistorisk tid og gennem årene har arkæologiske udgravninger afdækket mange artefakter. Men på trods af dette, går byens historie kun tilbage til 409 f.kr., da dens mere antikke nabo, Himera, blev fuldstændig ødelagt af den puniske hær.

Desværre er der ikke meget tilbage af byens gamle historie, med undtagelse af lidt romersk arkitektur og en fæstning. Byens museum har nogle interessante fund fra den arabiske periode, men bortset fra dette er der ikke meget at se i byen. Men den gamle by, og det arkæologiske område, Himera ligger tæt herpå og er berømt for resterne af Victory tempel, som ligger ved mundingen af Imera floden, ca. 5 km øst for Termini.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Civitavecchia på det italienske fastland.