Civitavecchia
Palermo Termini Imerese
Færger til Sicilien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Civitavecchia til Palermo Termini Imerese færge

Civitavecchia Palermo Termini Imerese færgeruten forbinder Rom med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Civitavecchia Palermo Termini Imerese færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Sicilien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese?

Færgeoverfarten fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese tager ca. 12h 45m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Civitavecchia og Palermo Termini Imerese?

Der er 1 færgeoperatør for Civitavecchia til Palermo Termini Imerese, og dette er
 • Grandi Navi Veloci

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese?

Book færger fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Palermo Termini Imerese?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese med
 • Grandi Navi Veloci

Kan du tage din bil med på færgen fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese med
 • Grandi Navi Veloci

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Grandi Navi Veloci

Hvad er afstanden fra Civitavecchia til Palermo Termini Imerese?

Afstanden mellem Civitavecchia og Palermo Termini Imerese er ca. 267 sømil.

Civitavecchia Palermo Termini Imerese færge anmeldelser

 • "Genova til Barcelona "

  Vi tog færgen efter vores køretur rundt i Italien, vi bookede online og havde ikke det stykke papir, som skulle bruges for at komme ind i havnen. Man skal gå ud og finde billetkontoret, som er på den øverste etage af et shopping center, som ikke er ret godt skiltet. Når man er der, skal man parkere med biler, som skal med andre færger, og det er ikke helt klart og ingen har en anelse om, hvor de skal gå hen. Når det er tid til pålæsning, har man en lille mand med en stor fløjte, som løber rundt og skriger af alle, det er ret morsomt. Kabinen var ok, ren og brusebadet var godt. Selvbetjeningsrestauranten er kun åben i lidt tid, og jeg har aldrig set så lang en kø for mad, så vi gik ind i hovedrestauranten, hvor maden var god, men dyr. Og sidste; på hjemmesiden sagde de, at færgen ville ankomme kl. 13:30, men vi ankom kl. 11:45. Jeg ved ikke, hvordan de kunne få det så forkert!!

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Forsinkelse"

  Skibet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen indsats fra personalet for at vende skibet hurtigt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi næsten tre timer forsinket. Så jeg nåede ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang få en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter tæller tilsyneladende ikke! Til sammenligning var Tirrenia færgen til tiden.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Uforventet god oplevelse"

  En meget god tur, ødelagt af beskidt sengetøj på min seng. Meget behagelig kabine ud. Behagelig kabine, med med beskidt sengetøj tilbage. Restauranten på det øverste dæk er meget skuffende, maden er gennemsnitlig og dyr. Personalet er usamarbejdsvillige. Tjenesten fattig. Ikke hvad man ville forvente af italienske tjenere. Masser af gode sæder i hovedområdet. Vidunderlig kaffe.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolig overfart"

  Vi havde en fremragende overfart til Palermo. Skibet var meget komfortabel, kabinen ren og rummelig med god udsigt over havet. Faciliteter om bord var gode, men min kone syntes, at butikken var lidt tom. Personalet var meget høflige. Min eneste kritik var den tid på- og aflæsning tog. Det var uden tvivl på grund af skibets opstilling, som ikke kun er for passagerer, men også containere. 2½ timers ventetid var lidt for lang tid.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Palermo Termini Imerese Guide

Den italienske by Palermo Termini Imerese ligger ca. 40 km øst for byen Palermo på Sicilien. Stedet hvor byen ligger, har været beboet siden forhistorisk tid og gennem årene har arkæologiske udgravninger afdækket mange artefakter. Men på trods af dette, går byens historie kun tilbage til 409 f.kr., da dens mere antikke nabo, Himera, blev fuldstændig ødelagt af den puniske hær.

Desværre er der ikke meget tilbage af byens gamle historie, med undtagelse af lidt romersk arkitektur og en fæstning. Byens museum har nogle interessante fund fra den arabiske periode, men bortset fra dette er der ikke meget at se i byen. Men den gamle by, og det arkæologiske område, Himera ligger tæt herpå og er berømt for resterne af Victory tempel, som ligger ved mundingen af Imera floden, ca. 5 km øst for Termini.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Civitavecchia på det italienske fastland.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking