Italien

Sådan bookes færger fra Italien til Sicilien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Italien til Sicilien. Der er 6 færgeselskaber med samlet 43 færgeruter som forbinder Civitavecchia til Palermo & Palermo Termini Imerese, Genova til Palermo, Napoli til Palermo, Palermo Termini Imerese & Milazzo, Civitavecchia til Palermo & Palermo Termini Imerese, Napoli til Palermo, Palermo Termini Imerese & Milazzo, Salerno til Palermo & Messina, Napoli til Palermo, Palermo Termini Imerese & Milazzo, Livorno til Palermo, Napoli til Palermo, Palermo Termini Imerese & Milazzo, Salerno til Palermo & Messina & Vulcano til Palermo, Milazzo & Messina.

Den hurtigste rute mellem Italien og Sicilien er Villa San Giovanni til Messina med en sejltid på ca. 20 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Italien Sicilien kort

Tryk her for kort

Færger fra Italien til Sicilien

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Sicilien:

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.