Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Malta

Den maltesiske øgruppe består af tre små øer, beliggende 80 km syd for Italien i Middelhavet.

Med et samlet areal på bare 316 square kilometer og 450.000 indbyggere, er det en af de mindste og mest befolkede lande i verden. Malta er den største og mest besøgte ø, Gozo udstråler charmerende land charme, mens Comino er den mindste ø med den mindste befolkning.

Det er et fascinerende land, der ofte betragtes som et frilandsmuseum på grund af dens rige historie og naturlige landmærker. Det tilbyder også alt andet man ville forvente fra en ø i Middelhavet med fantastiske strande og udsøgt mad.

Øerne er perfekte til sejlads mellem dem, med en række smukke vige og bugter at udforske. Vandet i sig selv byder på fantastiske dykning muligheder, og har et rigt dyreliv, herunder blæksprutter, søheste og farverige koraller.

Der er flere Megalittempler på Malta, med syv klassificeret som et Unesco verdensarv område. De anses for at være de ældste fritstående strukturer i verden, så de er absolut et besøg værd.

Mens på øen Malta, bør man besøge Grand Master Palace i Valletta. Gå en tur gennem denne storslåede bygning, hvor man kan finde over 5000 typer af rustning, smukke vægtæpper og majestætiske værelser.

Hvis man hellere vil slappe af og nyde den maltesiske sol, er der masser af idylliske strande at vælge imellem. Den mest bemærkelsesværdige er Blue Lagoon på Comino, som er en smuk naturlig pool med krystalklart vand.

Der er to færgeruter fra Siclien, som ankommer til den maltesiske hovedstad, Valletta. Man kan sejle fra Catania på østkysten med afgange hver dag, eller fra Pozzallo på sydkysten, med mere hyppige afgange.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Virtu Ferries
  • Få pris
 • Virtu Ferries Gozo
  • Få pris

Malta anmeldelser

 • "Fremragende service"

  Check-in er lidt forvirrende, men ellers var alt andet godt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem rejse"

  Virtu Ferries leverer en problemfri rejse. Jeg opgraderede til ”club klasse” for et mindre gebyr, selvom der på hjemmesiden ikke var nogen information om, hvad dette indebære (det bør der være). Det var en eksklusivt område med stole og tæpper (godt, hvis man har brug for lidt søvn), udendørs område og prioritets aflæsning.

  Læs mere Læs mindre
 • "Virkelig dårlig kundeservice"

  Vi rejste med færgen, som vi havde booket gennem Direct Ferries og færgen var helt OK. Men kundeservicen, den stank! Vi fik anbefalet, at hente vores billetter en time før afgang, men besluttede os for, at hente dem dagen før afgangen – og heldigvis! For Direct Ferries havde nemlig sendt os det forkerte booking nummer, så selv om vi havde betalt for en temmelig dyr billet (ca. €170 hver) og havde vores booking nummer med vores navne, kunne de ikke hjælpe os i havnen. Så vi ringede og efter at have ventet på linjen i 30 minutter, fik vi endelig hjælp. Vi fandt ud af, at det faktisk var Direct Ferries der havde lavet en fejl, og i enden fik vi det korrekte booking nummer. Vi endte med en dyr telefonregning efter at have skulle vente så længe på svar, samt en regning på en taxi, som havde holdt og ventet på os, det løb op i flere hundrede. Nu vil Direct Ferries ”kompensere” os €29. Virkelig, virkelig dårligt. Vi har heller ikke modtaget nogen undskyldning fra Direct Ferries. Hverken for fejlen de lavede, eller de timer vi måtte bruge mens på ferie, for at løse den. Rigtig dårlig kundeservice!

  Læs mere Læs mindre
 • "Punktlig og ren"

  En meget rolig og fornøjelig rejse til Sicilien.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Malta