Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3317 ruter og 760 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Malta

Den maltesiske øgruppe består af tre små øer, beliggende 80 km syd for Italien i Middelhavet.

Med et samlet areal på bare 316 square kilometer og 450.000 indbyggere, er det en af de mindste og mest befolkede lande i verden. Malta er den største og mest besøgte ø, Gozo udstråler charmerende land charme, mens Comino er den mindste ø med den mindste befolkning.

Det er et fascinerende land, der ofte betragtes som et frilandsmuseum på grund af dens rige historie og naturlige landmærker. Det tilbyder også alt andet man ville forvente fra en ø i Middelhavet med fantastiske strande og udsøgt mad.

Øerne er perfekte til sejlads mellem dem, med en række smukke vige og bugter at udforske. Vandet i sig selv byder på fantastiske dykning muligheder, og har et rigt dyreliv, herunder blæksprutter, søheste og farverige koraller.

Der er flere Megalittempler på Malta, med syv klassificeret som et Unesco verdensarv område. De anses for at være de ældste fritstående strukturer i verden, så de er absolut et besøg værd.

Mens på øen Malta, bør man besøge Grand Master Palace i Valletta. Gå en tur gennem denne storslåede bygning, hvor man kan finde over 5000 typer af rustning, smukke vægtæpper og majestætiske værelser.

Hvis man hellere vil slappe af og nyde den maltesiske sol, er der masser af idylliske strande at vælge imellem. Den mest bemærkelsesværdige er Blue Lagoon på Comino, som er en smuk naturlig pool med krystalklart vand.

Der er to færgeruter fra Siclien, som ankommer til den maltesiske hovedstad, Valletta. Man kan sejle fra Catania på østkysten med afgange hver dag, eller fra Pozzallo på sydkysten, med mere hyppige afgange.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Virtu Ferries
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris

Malta anmeldelser

 • "A+"

  Jeg anbefaler denne hjemmeside og ture med deres partnere. Nem betaling og bekræftelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Savona til Barcelona"

  Alle faciliteter og overfarten var fint – men jeg ville tænke mig ordentlig om inden jeg tog en anden tur, da færge dækket for min autocamper (dyr og meget ny) var åbent og på et tidspunkt var havet virkelig uroligt og hele autocamperen blev dækket af havvand – IKKE GODT!!!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk oplevelse"

  Vi tog skibet fra Palermo til Salerno og havde en fantastisk oplevelse. Men sengen er nok ikke lang nok til dem, som er over 190 cm.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgeanmeldelse"

  Sejladsen og akkommodationen var fremragende. Problemet var at komme til færgen i Savona på fods, da vi ikke blev henvist til nogen service til at tage os ind i havnen, og måtte ikke gå. I Barcelona tog en bus os til havnens udgang og efterlod os. Der var ingen taxier eller anvisninger til metro. Ellers var turen fremragende.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Malta