COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Malta

Den maltesiske øgruppe består af tre små øer, beliggende 80 km syd for Italien i Middelhavet.

Med et samlet areal på bare 316 square kilometer og 450.000 indbyggere, er det en af de mindste og mest befolkede lande i verden. Malta er den største og mest besøgte ø, Gozo udstråler charmerende land charme, mens Comino er den mindste ø med den mindste befolkning.

Det er et fascinerende land, der ofte betragtes som et frilandsmuseum på grund af dens rige historie og naturlige landmærker. Det tilbyder også alt andet man ville forvente fra en ø i Middelhavet med fantastiske strande og udsøgt mad.

Øerne er perfekte til sejlads mellem dem, med en række smukke vige og bugter at udforske. Vandet i sig selv byder på fantastiske dykning muligheder, og har et rigt dyreliv, herunder blæksprutter, søheste og farverige koraller.

Der er flere Megalittempler på Malta, med syv klassificeret som et Unesco verdensarv område. De anses for at være de ældste fritstående strukturer i verden, så de er absolut et besøg værd.

Mens på øen Malta, bør man besøge Grand Master Palace i Valletta. Gå en tur gennem denne storslåede bygning, hvor man kan finde over 5000 typer af rustning, smukke vægtæpper og majestætiske værelser.

Hvis man hellere vil slappe af og nyde den maltesiske sol, er der masser af idylliske strande at vælge imellem. Den mest bemærkelsesværdige er Blue Lagoon på Comino, som er en smuk naturlig pool med krystalklart vand.

Der er to færgeruter fra Siclien, som ankommer til den maltesiske hovedstad, Valletta. Man kan sejle fra Catania på østkysten med afgange hver dag, eller fra Pozzallo på sydkysten, med mere hyppige afgange.

Populære Færgeselskaber

  • 10 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 7 t 15 m
  • Få pris

Malta anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Malta