Aegadian Islands

Sammenlign færger fra De Ægadiske Øer til Sicilien

Der er flere færgeoverfarter fra De Ægadiske Øer til Sicilien. Færger forbinder pt. 3 havne i De Ægadiske Øer med 2 Havne i Sicilien.

Der er 45 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Den kortest overfart tager omkring 0 time 25 minut (Trapani).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ægadiske Øer og Sicilien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ægadiske Øer Sicilien kort

Tryk her for kort

Om De Ægadiske Øer:

De Ægadiske Øer er en øgruppe af små bjergerige øer i Middelhavet, ud for den nordvestlige kyst af Sicilien i Italien, og dækker et samlet område på omkring 38 kvadratkilometer.

Øgruppen består af Favignana (hovedøen, og også den største og travleste), Levanzo (lille og stille) og Marettimo (længst væk fra fastlandet), samt de mindre øer Formica og Maraone, som ligger mellem Levanzo og det italienske fastland.

Øgruppen er et fuld af vidunere og på grund af en meget lav befolkningstæthed og middelhavsklima, er det et perfekt sted for dem, der elsker fred og ro og uspoleret natur.

Med en af de smukkeste havsenge i verden, og mange multi-farvede dyr og planter, vil øerne i den Ægadiske gruppe uden tvivl tage pulsen fra en.

Man kan tage færger til de Ægadiske Øer fra Sicilien eller fastlandet, afhængig af tidspunktet på året.

Om Sicilien:

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.