COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Virtu Ferries

Virtu Ferries er det førende maltesisk færgeselskab, som forbinder Malta med Sicilien.

Virtu Ferries har leveret færgeservicen med hurtigfærger mellem Malta og Sicilien siden slutningen af 80erne. Deres færger leverer over 500 ture mellem havnene i Valletta og Pozzallo hvert år, og med en relativ kort sejltid, er Malta blot en kort tur fra det europæiske fastland.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Virtu Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Virtu Ferries ruter

Virtu Ferries kundeanmeldelser

 • "Quick transfer from Sicily to Malta"

  Relaxing transfer from Sicily to Malta - at 25% cost compared to flying

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt var fint."

  Alt var fint.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig forbindelse mellem Sicilien og Malta"

  Vi brugte forbindelsen mellem Sicilien og Malta. Denne service er hurtig, og det er et smukt skib med alle de nødvendige faciliteter om bord til denne korte overfart. Sejltiden fra Sicilien er temmelig sent, og fra Malta meget tidligt, men det giver muligheden for en dagstur fra Malta til Sicilien. På færgen kan man arrangere en taxa til andre destinationer, inklusiv busstationen i Pozzallo. Fremragende service!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende service"

  Check-in er lidt forvirrende, men ellers var alt andet godt.

  Læs mere Læs mindre