Virtu Ferries

Virtu Ferries er det førende maltesisk færgeselskab, som forbinder Malta med Sicilien.

Virtu Ferries har leveret færgeservicen med hurtigfærger mellem Malta og Sicilien siden slutningen af 80erne. Deres færger leverer over 500 ture mellem havnene i Valletta og Pozzallo hvert år, og med en relativ kort sejltid, er Malta blot en kort tur fra det europæiske fastland.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Virtu Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Alle Virtu Ferries ruter

Virtu Ferries kundeanmeldelser

 • "Nem rejse"

  Virtu Ferries leverer en problemfri rejse. Jeg opgraderede til ”club klasse” for et mindre gebyr, selvom der på hjemmesiden ikke var nogen information om, hvad dette indebære (det bør der være). Det var en eksklusivt område med stole og tæpper (godt, hvis man har brug for lidt søvn), udendørs område og prioritets aflæsning.

  'Sandy' rejste med Virtu Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Virkelig dårlig kundeservice"

  Vi rejste med færgen, som vi havde booket gennem Direct Ferries og færgen var helt OK. Men kundeservicen, den stank! Vi fik anbefalet, at hente vores billetter en time før afgang, men besluttede os for, at hente dem dagen før afgangen – og heldigvis! For Direct Ferries havde nemlig sendt os det forkerte booking nummer, så selv om vi havde betalt for en temmelig dyr billet (ca. €170 hver) og havde vores booking nummer med vores navne, kunne de ikke hjælpe os i havnen. Så vi ringede og efter at have ventet på linjen i 30 minutter, fik vi endelig hjælp. Vi fandt ud af, at det faktisk var Direct Ferries der havde lavet en fejl, og i enden fik vi det korrekte booking nummer. Vi endte med en dyr telefonregning efter at have skulle vente så længe på svar, samt en regning på en taxi, som havde holdt og ventet på os, det løb op i flere hundrede. Nu vil Direct Ferries ”kompensere” os €29. Virkelig, virkelig dårligt. Vi har heller ikke modtaget nogen undskyldning fra Direct Ferries. Hverken for fejlen de lavede, eller de timer vi måtte bruge mens på ferie, for at løse den. Rigtig dårlig kundeservice!

  'Anna' rejste med Virtu Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Punktlig og ren"

  En meget rolig og fornøjelig rejse til Sicilien.

  'Damien' rejste med Virtu Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Kort overfart"

  Valetta til Pozzallo tog to timer. God og rolig overfart i behagelige sæder. Der er ikke meget at lave i Pozzallo udover at gå en tur på de dejlige strande eller i den lille by.

  'Colin' rejste med Virtu Ferries

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter