Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yarmouth - Lymington er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Isle of Wight til England side

Yarmouth - Lymington færgeselskaber

    • 15 Sailings Daily 40 min
    • Get price

Yarmouth til Lymington færge

Yarmouth Lymington færgeruten forbinder Isle of Wight med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wightlink. Der er op til 15 afgange dag med sejltid fra ca. 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Yarmouth Lymington færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Yarmouth Guide

Yarmouth ligger på den vestlige del af Isle of Wight, som er lige ud for Englands sydkyst. Det er en af Storbritanniens mindste byer med en befolkning på bare 791. Byen har fået sit navn fra sin beliggenhed ved mundingen af den vestlige Yar River. I dag er der en bro over Yar River, men oprindeligt var det en færge, der krydsede floden, som var i drift indtil broen blev bygget i 1863.

Yarmouths lille havn støtter en række lokale butikker, herunder butikker, restauranter og hoteller, der er afhængige af gods fra færger og lystbåde, der bruger havnen. En populær attraktion i byen er Yarmouth Castle fra det 16. århundrede, som nu vedligeholdes af English Heritage.

Der er færger fra byens havn til Lymington i Hampshire, på det engelske fastland.


Lymington Guide

Lymington er en by og havn, som ligger på den vestlige bred af Lymington floden i England. På grund af byens havn og dens nærhed til New Forest, er den et meget populært turistmål. Byen er faktisk hjemsted for tre lystbådehavne og har en berømt maritim historie.

Der har været færgeforbindelser mellem Lymington og Yarmouth siden det 19. århundrede. Siden 1990 har færgeforbindelsen været drevet af Wightlink og sejltiden er ca. 40 minutter.