Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Heysham havn

 • Med bil

  Afkør M6 J34 og følg A589 til Morecambe og Heysham i ca. 5,5 km. Ved den anden rundkørsel, tag A683 til Heysham som er 5,5 km væk. Følg skiltene til havnen, som er i vestenden af Heysham by.

 • Med bus/tog

  Heysham togstation ligger ved havnen (kun 50 m fra passagerterminalen). North Western Trains leverer en service som forbinder med de fleste færgeafgange og ankomster om dagen. Toget forbinder med Intercity servicer som kører til Preston og Lancaster året rundt, og om sommeren er der også servicer til Stockport via Manchester, Bolton og Preston.

 • Parkering

  Der er parkeringspladser (på ejeres eget ansvar) ved siden af terminalen og disse skal ikke forudbestilles. Daglige priser er fra £3.

 • Adresse

  Isle Of Man Steam Packet Company Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA32XE

 • Heysham overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Heysham før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Heysham overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Heysham færgeservicer

Heysham Guide

Heysham Guide

Heysham er en lille kyst landsby som ligger nær Lancaster i Lancashire region. Byen overser Morecambe bugten og har to atomokraftsstationer, som er synlige landmærker fra bakker i omgivende områder. Heyshams gemte ædelsten er kystsiden af Heysham landsby, centeret omkring en gruppe af charmerende småhuse fra 1700 tallet. Bosættelsen her kan tilbagespores til forhistoriske tider. Dog er det stolteste levn den velbevaret viking gravsten i Saxon Sankt Peters Kirke, sat i en romantisk kirkegård under forbjerget. Op af stien på forbjerget ligger de tidligere ruiner af Sankt Patricks Kapel på et fremragende sted over bugten. Byens havn åbnede i 1787 og som handelen udviklede sig, gjorde landsbyen det også. En gåtur omkring havnen er en interessant og belønnede oplevelse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking