COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Le Havre - Portsmouth er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til England side

Om bord på færgerne

Le Havre - Portsmouth færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price

Le Havre Portsmouth færge anmeldelser

 • "Portsmouth til Le Havre"

  Havde alt vi havde brug for, kabinen var varm og ren.

  'Etretat' travelled on Etretat

  Læs mere Læs mindre
 • "Ren & Effektiv"

  Hele færgeturen var ren, effektiv og behagelig.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Storbritannien til jul"

  Det var ikke svært at finde havnen i Le Havre, og personalet var gode. Var glad for at få en returrejse til en god pris.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Meget tilfreds - punktlig, god mad og alt ok.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre

Le Havre til Portsmouth færge

Le Havre Portsmouth færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Le Havre Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Le Havre Guide

Den franske by og havn Le Havre ligger i Haute-Normandie regionen i det nordvestlige Frankrig, på mundingen af floden Seinen. Det er Frankrigs anden trafikhavn, efter Marseille, men den største containerhavn i Frankrig. Efter betydelig skade under anden verdenskrig, er Le Havre blevet genopbygget, med mange af sine bygninger tegnet af arkitekten Auguste Perret. Den nye efterkrigstidens arkitektur kan forekommer temmelig brutal for nogle mennesker, men det er rimeligt at sige, at byens arkitektur er ulig nogen anden by i Frankrig.

Le Havre havn har to færgeterminaler. Terminal de Grand Bretagne (britisk terminal) er stadig i brug, selv om Terminal Irelande (irske terminal) ikke længere er i brug. Faciliteter i havnen inkluderer en butik, en cafe og et vekslekontor. Der er daglige færgeafgange til Portsmouth.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.