Le Havre til Portsmouth færge

Le Havre Portsmouth færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Le Havre Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Le Havre - Portsmouth færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Le Havre Portsmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Le Havre Portsmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Le Havre Portsmouth færge anmeldelser

 • "Portsmouth til Le Havre"

  Havde alt vi havde brug for, kabinen var varm og ren.

  'Ian' rejste på Le Havre Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Etretat

  Læs mere Læs mindre
 • "Le Havre til Portsmouth"

  Det positive: hurtigere end de fleste servicer fra denne del af Frankrig. Ankom til tiden og sikkert. Hjælpsomt personale. Det negative: mens det var ventet, at færgen ville være grundlæggende, blev vi overrasket over den tvilsomme renholdelse af båden. Der er vel ingen undskyldning for dårlig hygiejne. Vekselkursen anvendt ved kasserne var £1 til €1,40, men den rigtig kurs på det tidspunkt var tættere på £1 til €1,17, det var skandaløst. Er ikke sikker på, at dette er den rette måde for Brittany Ferries at tjene penge ind på grund af den billige billetpris. Konklusion: det er bedre at betale £100+ mere og rejse i komfort.

  'Graham' rejste på Le Havre Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Etretat

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Storbritannien til jul"

  Det var ikke svært at finde havnen i Le Havre, og personalet var gode. Var glad for at få en returrejse til en god pris.

  'Colin Story' rejste på Le Havre Portsmouth ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre
 • "Ren & Effektiv"

  Hele færgeturen var ren, effektiv og behagelig.

  'Anonym' rejste på Le Havre Portsmouth ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre

Le Havre Guide

Den franske by og havn Le Havre ligger i Haute-Normandie regionen i det nordvestlige Frankrig, på mundingen af floden Seinen. Det er Frankrigs anden trafikhavn, efter Marseille, men den største containerhavn i Frankrig. Efter betydelig skade under anden verdenskrig, er Le Havre blevet genopbygget, med mange af sine bygninger tegnet af arkitekten Auguste Perret. Den nye efterkrigstidens arkitektur kan forekommer temmelig brutal for nogle mennesker, men det er rimeligt at sige, at byens arkitektur er ulig nogen anden by i Frankrig.

Le Havre havn har to færgeterminaler. Terminal de Grand Bretagne (britisk terminal) er stadig i brug, selv om Terminal Irelande (irske terminal) ikke længere er i brug. Faciliteter i havnen inkluderer en butik, en cafe og et vekslekontor. Der er daglige færgeafgange til Portsmouth.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.