Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Lymington havn

 • Med bil

  Kørende fra Southampton og øst skal afkøre M27 J1 og køre syd langs A337 eller fra A35, drej syd ved Lynghurst langs A337. Kørende fra Bournemouth og vest skal følge A35 øst og ved Christchurch, følge A337 øst. Lymington er ca. 20 km væk. Ved ankomst til Lymington skal du følge skiltene til ’Isle of Wight Ferries’ og dette vil tage dig til havnen.

 • Med tog

  Der er regulære togservicer fra mange dele af landet til Lymington Pier, enten direkte eller med forbindelser fra London. For mere information og booking, besøg vores toge til Lymington side.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter ved havnen.

 • Adresse

  Lymington Pier, Undershore Road, Lymington, SO41 5SB

 • Lymington overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Lymington før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Lymington overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Lymington færgeservicer

Lymington Guide

Lymington Guide

Lymington er beliggende i Hampshires distrikt New Forrest. Byen ligger øst af Bournemouth og ser ud mod Yarmouth på øen Isle of Wight. I jordbogen var Lymington kendt som Lentune. Under middelalderen havde byen en blomstrende skibsbygningsforretning. Byens havn er nu et tilflugtssted for sejlere som nyder godt af fordelene af de dobbelt tidevande, med dens marina med butikker som er fulde af sejler tøj og masser af steder at spise og drikke. Håndstensgader og huse fra 1700 tallet gør Lymington til et must for besøgende. Den store kirke på toppen af hovedgaden, Sankt Thomas, daterer tilbage til 1200 tallet, og havde engang en kapellan, Henry Lyte, som skrev mange berømte salmer. Meget af byen er victoriansk og georgiansk.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking