COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Poole er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Guernsey til Poole færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Guernsey til England side

Om bord på færgerne

Guernsey - Poole færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 3 hr 10 min
  • Get price

Guernsey Poole færge anmeldelser

 • "Vores tur fra Guernsey til Poole"

  Dette var første gang vi kom til England via Guernsey på vores seneste tur fra Australien. Vi nød virkelig turen. Indtjekning var god og venlig. Selve overfarten var meget behagelig. Vi ville helt sikkert bruge denne rute igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge"

  Jeg havde booket til at rejse på et morgenfly til Southampton, søndag den. 22 september. Desværre blev flyet aflyst, og jeg var nødt til at booke meget hurtigt til eftermiddag færgen. Færgen var temmelig fult, men et sted blev fundet til mig. Det var en god tur, og færgen ankom til tiden.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Weymouth til Guernsey og Guernsey til Poole"

  Bookede to enkelt ture for at få bedre overfartstider (værd at kigge på når man booker). Fremragende organisation, reserverede sæder og velassorteret toldfri butik. Masser af mad og drikke til rådighed.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Guernsey til Poole færge

Guernsey Poole færgeruten forbinder Guernsey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Guernsey Poole færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.


Poole Guide

Den middelalderlige by Poole ligger i den sydlige del af England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanals kyst og er fuld af turistattraktioner og aktiviteter, såsom dens berømte keramik og Poole Park. Andre populære seværdigheder i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankerne, som giver fremragende faciliteter for sejlads og vandsport. I dette område er der også nogle gode restauranter og cafeer, en række historiske bygninger fra det 18. århundrede og nogle dejlige hoteller.

Dorset strande er nogle af de bedste i Storbritannien. Poole har over 5 km af strande, som er populære både blandt de lokale og turiste. Den mest levende del af byen er Poole Quay, hvor der er mange restauranter og barer.