Guernsey til Poole færge

Guernsey Poole færgeruten forbinder Guernsey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Guernsey Poole færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Guernsey - Poole færgeselskaber

  • Condor Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Guernsey Poole Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Guernsey Poole ruten er for en bil og 2 passagerer.

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.

Poole Guide

Den middelalderlige by Poole ligger i den sydlige del af England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanals kyst og er fuld af turistattraktioner og aktiviteter, såsom dens berømte keramik og Poole Park. Andre populære seværdigheder i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankerne, som giver fremragende faciliteter for sejlads og vandsport. I dette område er der også nogle gode restauranter og cafeer, en række historiske bygninger fra det 18. århundrede og nogle dejlige hoteller.

Dorset strande er nogle af de bedste i Storbritannien. Poole har over 5 km af strande, som er populære både blandt de lokale og turiste. Den mest levende del af byen er Poole Quay, hvor der er mange restauranter og barer.