Book en Southampton færge

Southampton færgehavn i England forbinder dig med Cowes på Isle of Wight med et valg af op til 18 afgange dagligt. Sejltiden for Southampton til Cowes overfarten er fra 1 time, og med Red Funnel.

Southampton havnekort

Tryk her for kort

Southampton færge alternativer

Southampton færgeservicer

 • Red Funnel
  • 18 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

Southampton Guide

Hvis man vil have en ide om Southamptons maritime betydning skal man blot kigge på et kort, hvor man kan se dens beliggenhed på en trekantet halvø.

Southampton har været forbundet med flere gribende begivenheder. Byen så flugten af Henry V’s hær, pilgrims faders afgang i Mayflower i 1960 og jomfrurejsen af skibe som Queen Mary og Titanic.

På grund af byens betydning som det største industrielle område ved sydkysten, blev Southampton specielt hårdt ramt under anden verdenskrig.
Meget af byens georgiske bygningskunst består, men meget af Southampton blev udjævnet.

Nøjagtigheden af den lokalt beliggende Ordnance Surveys kort gik ikke ukendt af Luftwaffe; de tyske bombepiloter brugte dem til at bombe Southampton.

Sådan kommer du til Southampton havn

 • Med bil

  Kørende fra M25 skal tage M3 mod Southampton. Følg så skiltene ’Ferries’. Havnen ligger på Town Quay Road. Kørende vest fra skal tage afkørelse 3 fra M27. Følg M271, også A3024 til Southampton. Følg skiltene ’Ferries’. Kørende øst fra skal tage afkørelse 7 fra M27. Følg A334, også A3024 til Southampton. Følg skiltene ’Ferries’.

 • Med tog

  Der er regulære togservicer mellem London Waterloo (via Clapham Junction, Woking, Baskington, Winchester og Southampton lufthavn) og Southampton Central og turen tager lidt over en time. Der er også regulære togservicer fra Skotland, norden, Midlands og Birmingham og Salisburg, Weymouth, Poole og Bournemouth, såvel som servicer til Portsmouth og Brighton. For mere information og booking, besøg vores toge til Southampton side.

 • Med bus

  Der er regulære National Express buservicer fra Southampton havn. For mere information og booking, besøg vores busser til Southampton side.

 • Parkering

  Der er parkering ved Town Quay Triangle parkeringsplads af Platform Road og Town Quay Road. Byrådet har flere parkeringspladser i Waterfront området.

 • Southampton overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Southampton før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Southampton overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.