Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Douglas havn

 • Med bil

  Havnen kan nås fra A1 vest fra, A2 nord fra og A5 syd fra.

 • Med bus/tog

  Der er regulære busservicer til Douglas fra hele øen. Busstationen ligger på Lord Street i Douglas, omkring 200 m fra havnen. Nogle busser stopper ved havnen i forbindelse med afgange.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i nærheden af havnen. Daglige priser er fra £2.

 • Adresse

  Sea Terminal Building, Douglas, Isle of Man, IM1 2RF

 • Douglas overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Douglas før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Douglas overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Douglas færgeservicer

Douglas Guide

Douglas Guide

Douglas er hovedstaden på den engelske ø Isle of Man og øens største by. Douglas er også øens center for shipping, transport og underholdning. Byen er hjem til Isle of Mans regering og øens finansielle center. Douglas ligger på en bugt på øens østkyst ved sammenløbningen af to floder – Dhoo og Glass. En mildt skrående landsby løber indenlands. Byen er omgivet af adskillige småbyer og landsbyer. Mest kendt er Onchan i nord og Union Mills i vest. Douglas har været øens hovedstad siden 1863, en ære som tidligere var holdt af Castletown, som er en mindre by på den sydlige del af Isle of Man. Douglas er bedst kendt for dens gamle kyst charme. Dette billede er bevaret med god victoriansk arkitektur og sceneariske promenade. Dog er mange nye attraktioner kommet frem i de seneste år og dette gør Douglas til en fremragende destination.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking