Amsterdam til Newcastle færge

Amsterdam Newcastle færgeruten forbinder Holland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Amsterdam Newcastle færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Amsterdam - Newcastle færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 16 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Amsterdam Newcastle Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Amsterdam Newcastle ruten er for en bil og 1 passager.

Amsterdam Newcastle færge anmeldelser

 • "Lang nat"

  Vi havde en udvendig kabine, som helt sikker var ren, men såååå grundlæggende. Vi ville ikke have klaget over et lille tv, som der altid er på Hook - Harwich ruten. Der var ingen internetforbindelse i kabinen, hvilket vi gerne ville have betalt for. Der var radio med meget begrænset modtagelse, men vi taler ikke dansk. Jeg bemærkede, at de fleste passagerer var hollandsk, engelsk eller tysk, men måske kunne de tale dansk. Den smarte cocktail bar var i midten af skibet og havde ingen havudsigt. Menuen var ok, men ret dyr.

  'J.francois' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Uijmuiden - Newcastle"

  God tur (på den nyeste færge). Bedre temperatur om natten i kahytten end på den ældre færge.

  'Alan Bo' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "En tur, vi nød."

  Vi havde en god og behagelig overfart, hvor service var i top. Vi sov godt og var udhvilede om morgenen. Middagen i Explorers’ Steakhouse var helt fantastisk. Steaken af scotsk højlandskvæg var nok noget af det bedste vi har prøvet.

  'Anonym' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke så god værdi, som det plejede at være"

  Efter at have brugt denne service mange gange, som vores foretrukne rute til kontinentet, var vi forfærdet over aftenbuffeten, som var forudbetalt på forhånd; der var ingen drikkevarer inkluderet i prisen! Der var en flaske vin, til €33, på hvert bord, men til den pris, ville ingen have den, selvfølgelig! Buffeten var ikke billig til at starte med, men det var virkelig latterligt. Det virker som om at der er eksempler på denne grådighed overalt nu, eller er det desparation? Færgeruter bliver stoppet i et alarmerende tempo, formentlig på grund af billige flyrejser, så hvad skal der ske med bilister?

  'Peter' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre

Newcastle Guide

Den engelske by Newcastle ligger i den nordøstlige del af England og er for nylig blevet kåret som den bedste destination for en lang weekend i Storbritannien. Newcastle er den største by i den nordøstlige del af England, med tilstødende Gateshead, og mange af dens 19. århundrede gader følger floden Tyne, som bugter sig tæt på byens hjerte. Denne livlige by er fuld af historie, og dens centrum har flere fredede klassiske bygninger end nogen anden by i Storbritannien.

Gateshead Millennium Bridge er en populær attraktion på grund af sin unikke arkitektur; og i modsætning til denne er der Whitley Bay, som er en populær badeby med en gylden sandstrand og havnepromenade.