COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Amsterdam - Newcastle er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Holland til England side

Amsterdam - Newcastle færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 16 hr 45 min
  • Get price

Amsterdam Newcastle færge anmeldelser

 • "Fin service"

  Flink personale ombord

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie tur"

  Det er fine faciliteter og super mad Ønskes at der fjernes tjenernes ret til at spørge om drikkepenge. Vil man give det gør man det, det andet er pågårende og anmassende,

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Newcastle / Amsterdam"

  På udturen sejlede vi med Princess Seaways. Vi havde bestilt en kahyt med 2 enkeltsenge og vindue, men fik i stedet for en køjeseng. Da ingen af os kunne komme op i den øverste køje, måtte jeg sidde op i hjørnet af den lille sofa og sove. Der var ingen muligheder for at bytte kahyt, da alt var optaget. På hjemturen sejlede vi med King Seaways, hvor vi kunne opgradere til Commodore de Luxe. Det var en helt anden oplevelse. Fantastisk kahyt, komfortabel seng, fint udvalg af drikkevarer og snacks i loungen samt fin service af personalet. Vi nød at kunne få morgenmaden serveret i kahytten.

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Buffet"

  For den store festabe er danner denne færge en sublim ramme. Mange barer, live musik, casino og meget mere. Servicen var upåklagelig. Kahytten bedre end forventet og buffeten....pas nu på, jeg fik så ondt i min mavse😊. Der var mad fra alle verdenshjørner i restaurant kvalitet - min bedste buffet oplevelse ever. For børnefamilien er denne færge også ok - men vi så faktisk meget få børn på færgen? Havet artede sig, så de gratis udleverede søsygetabletter fik vi ikke brug for alligevel. For at blive min bedste færgeoplevelse, manglede jeg lidt mere spa faciliteter.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre

Amsterdam til Newcastle færge

Amsterdam Newcastle færgeruten forbinder Holland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Amsterdam Newcastle færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Amsterdam Guide

Der er ingen tvivl om at Amsterdam er en af verdens smukkeste byer. Med sine mange kanaler, verdensberømte museer og historise mindesmærker, er Amsterdam en romantisk by med et stort udvalg af kultur og historie. Den europæiske by er kendt for dens forskelligheder og for dens tolerance.

I Amsterdam er der få biler på gaden og den nemmeste form for transport er med sporvogne. Alternativt kan man bruge amsterdammernes fortrukne transportmiddel; cyklen.

Amsterdam er glædens by, med sine utallige natklubber, diskoteker, barer, cafeer og steder med levende musik. Mange af stederne er åbne til langt ud på natten eller til den tidlige morgen.


Newcastle Guide

Den engelske by Newcastle ligger i den nordøstlige del af England og er for nylig blevet kåret som den bedste destination for en lang weekend i Storbritannien. Newcastle er den største by i den nordøstlige del af England, med tilstødende Gateshead, og mange af dens 19. århundrede gader følger floden Tyne, som bugter sig tæt på byens hjerte. Denne livlige by er fuld af historie, og dens centrum har flere fredede klassiske bygninger end nogen anden by i Storbritannien.

Gateshead Millennium Bridge er en populær attraktion på grund af sin unikke arkitektur; og i modsætning til denne er der Whitley Bay, som er en populær badeby med en gylden sandstrand og havnepromenade.