Amsterdam
Newcastle
Færger til England
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Amsterdam til Newcastle færge

Amsterdam Newcastle færgeruten forbinder Holland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Amsterdam Newcastle færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Amsterdam til Newcastle?

Færgeoverfarten fra Amsterdam til Newcastle tager ca. 16h 45m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Amsterdam og Newcastle?

Der er 1 færgeoperatør for Amsterdam til Newcastle, og dette er
 • DFDS Seaways

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Amsterdam til Newcastle?

Book færger fra Amsterdam til Newcastle via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Newcastle?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Amsterdam til Newcastle med
 • DFDS Seaways

Kan du tage din bil med på færgen fra Amsterdam til Newcastle?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Amsterdam til Newcastle med
 • DFDS Seaways

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Amsterdam til Newcastle?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • DFDS Seaways

Hvad er afstanden fra Amsterdam til Newcastle?

Afstanden mellem Amsterdam og Newcastle er ca. 392 sømil.

Amsterdam Newcastle færge anmeldelser

 • "Fin service"

  Flink personale ombord

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie tur"

  Det er fine faciliteter og super mad Ønskes at der fjernes tjenernes ret til at spørge om drikkepenge. Vil man give det gør man det, det andet er pågårende og anmassende,

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Online bestilling og kæledyr"

  Jeg har boet i UK og med familie i Danmark har jeg sejlet rigtig mange gange mellem Newcastle og Amsterdam. Der er mange ting, der fungerer godt: Pæne og rene kahytter, varieret underholdning om bord samt udmærket udvalg af mad. Men skal man have et kæledyr med sig, er det noget rod og deres online bestilling simpelthen ikke god nok. Så næste gang jeg har kæledyr med på ferie, bestiller jeg billet ved at ringe til kundeservice. Så håber jeg de kan gøre det bedre.

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Buffet"

  For den store festabe er danner denne færge en sublim ramme. Mange barer, live musik, casino og meget mere. Servicen var upåklagelig. Kahytten bedre end forventet og buffeten....pas nu på, jeg fik så ondt i min mavse😊. Der var mad fra alle verdenshjørner i restaurant kvalitet - min bedste buffet oplevelse ever. For børnefamilien er denne færge også ok - men vi så faktisk meget få børn på færgen? Havet artede sig, så de gratis udleverede søsygetabletter fik vi ikke brug for alligevel. For at blive min bedste færgeoplevelse, manglede jeg lidt mere spa faciliteter.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre

Amsterdam Guide

Amsterdam er Hollands hovedstad, og ligger i provinsen Noord-Holland i den vestlige del af landet. Byen er verdensberømt og har mange ting, som besøgende kan se og lave. Byens største attraktioner inkluderer dens historiske kanaler, Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelikj Museum, Hermitage Amsterdam, Anne Franks Hus og Amsterdam Museum. Amsterdam har også mange parker og åbne områder, inklusiv Vondelpark, som er byens største. Den ligger i bydelen Oud-Zuid, og er opkaldt efter forfatteren Joost van den Vondel fra det 17. århundrede. Parken tiltrækker omkring ti millioner besøgende hvert år.

Byens berømte kanaler er udgør mere end 100 km. De tre hovedkanaler er Prinsengracht, Herengracht og Keizersgracht, som alle er sejlbar med båd. Byen kaldes ofte ”Nordens Venedig” på grund af dens opdeling af ca. 90 øer, som er forbundet af mere end 1.200 broer.

Amsterdam havn er beliggende på bredden af en tidligere bugt navngivet IJ og Nordsø kanalen, hvilket forbinder byen til Vesterhavet.


Newcastle Guide

Den engelske by Newcastle ligger i den nordøstlige del af England og er for nylig blevet kåret som den bedste destination for en lang weekend i Storbritannien. Newcastle er den største by i den nordøstlige del af England, med tilstødende Gateshead, og mange af dens 19. århundrede gader følger floden Tyne, som bugter sig tæt på byens hjerte. Denne livlige by er fuld af historie, og dens centrum har flere fredede klassiske bygninger end nogen anden by i Storbritannien.

Gateshead Millennium Bridge er en populær attraktion på grund af sin unikke arkitektur; og i modsætning til denne er der Whitley Bay, som er en populær badeby med en gylden sandstrand og havnepromenade.


Amsterdam til Newcastle Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 20/05/2024 og 26.05.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
DFDS Seaways 17:30 10:15 16 timer 45 minutter Hver dag
DFDS Seaways Mini Cruise 17:30 10:15 16 timer 45 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking