Amsterdam til Newcastle færge

Amsterdam Newcastle færgeruten forbinder Holland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Amsterdam Newcastle færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Amsterdam - Newcastle færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 16 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Amsterdam Newcastle Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Amsterdam Newcastle ruten er for en bil og 1 passager.

Amsterdam Newcastle færge anmeldelser

 • "Buffet"

  For den store festabe er danner denne færge en sublim ramme. Mange barer, live musik, casino og meget mere. Servicen var upåklagelig. Kahytten bedre end forventet og buffeten....pas nu på, jeg fik så ondt i min mavse😊. Der var mad fra alle verdenshjørner i restaurant kvalitet - min bedste buffet oplevelse ever. For børnefamilien er denne færge også ok - men vi så faktisk meget få børn på færgen? Havet artede sig, så de gratis udleverede søsygetabletter fik vi ikke brug for alligevel. For at blive min bedste færgeoplevelse, manglede jeg lidt mere spa faciliteter.

  'Susanne' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin service"

  Flink personale ombord

  'Allan' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie tur"

  Det er fine faciliteter og super mad Ønskes at der fjernes tjenernes ret til at spørge om drikkepenge. Vil man give det gør man det, det andet er pågårende og anmassende,

  'Connie' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Lang nat"

  Vi havde en udvendig kabine, som helt sikker var ren, men såååå grundlæggende. Vi ville ikke have klaget over et lille tv, som der altid er på Hook - Harwich ruten. Der var ingen internetforbindelse i kabinen, hvilket vi gerne ville have betalt for. Der var radio med meget begrænset modtagelse, men vi taler ikke dansk. Jeg bemærkede, at de fleste passagerer var hollandsk, engelsk eller tysk, men måske kunne de tale dansk. Den smarte cocktail bar var i midten af skibet og havde ingen havudsigt. Menuen var ok, men ret dyr.

  'J.francois' rejste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre

Newcastle Guide

Den engelske by Newcastle ligger i den nordøstlige del af England og er for nylig blevet kåret som den bedste destination for en lang weekend i Storbritannien. Newcastle er den største by i den nordøstlige del af England, med tilstødende Gateshead, og mange af dens 19. århundrede gader følger floden Tyne, som bugter sig tæt på byens hjerte. Denne livlige by er fuld af historie, og dens centrum har flere fredede klassiske bygninger end nogen anden by i Storbritannien.

Gateshead Millennium Bridge er en populær attraktion på grund af sin unikke arkitektur; og i modsætning til denne er der Whitley Bay, som er en populær badeby med en gylden sandstrand og havnepromenade.