COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bilbao - Portsmouth er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bilbao til Portsmouth færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til England side

Om bord på færgerne

Bilbao - Portsmouth færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 29 hr 30 min
  • Get price

Bilbao Portsmouth færge anmeldelser

 • "God tur"

  Alt var fint. Fantastisk mad og venligt personale.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilbao til Portsmouth"

  Nød vores tur til og fra Portsmouth. Personalet var meget hjælpsomme og venlige. Alt gik perfekt. Kan anbefale denne service med tillid.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilbao til Portsmouth"

  Hunde området spredt lugt til andre områder, og det var lidt overvældende. Der var mangel på udendørs siddeområder. Jeg vil forsøge at rejse på et skib uden hunde.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds"

  Brugte en dag og nat på færgen, personalet var hjælpsomme og høflige. Kabinen var ren og behagelig, lidt forvirrende at finde, men huskede vejen. Rigtig god måltid i restauranten, maden var fremragende, personalet opmærksomme, kunne ikke have bedt om mere. Vil anbefale til venner og rejse igen. Tak.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre

Bilbao til Portsmouth færge

Bilbao Portsmouth færgeruten forbinder Spanien med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 29 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bilbao Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bilbao Guide

Den spanske by Bilbao ligger i den nordlige centrale del af Spanien, omkring 14 km syd for Biscayabugten, hvor mundingen af Bilbao er dannet. Byen er hovedstaden i provinsen Vizcaya og er det kommercielle og kulturelle hovedcenter i det nordlige Spanien. En af de største drivekræfter bag byens omdømme er Guggenheim Museum, som tiltrækker besøgende. Byens beliggenhed gør den til den perfekte havn for adgang til den nordlige del af den Iberiske Halvø og det sydvestlige Frankrig.

Byens havn ligger i Bilbao Abra-bugten. Der er en færgeforbindelse mellem Bilbao og Portsmouth med Brittany Ferries.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.