Bilbao til Portsmouth færge

Bilbao Portsmouth færgeruten forbinder Spanien med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 23 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bilbao Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bilbao - Portsmouth færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 3 Afgange Ugentlig 23 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Bilbao Portsmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bilbao Portsmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Bilbao Portsmouth færge anmeldelser

 • "Bilbao til Portsmouth"

  Nød vores tur til og fra Portsmouth. Personalet var meget hjælpsomme og venlige. Alt gik perfekt. Kan anbefale denne service med tillid.

  'Peter' rejste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilbao til Portsmouth"

  Hunde området spredt lugt til andre områder, og det var lidt overvældende. Der var mangel på udendørs siddeområder. Jeg vil forsøge at rejse på et skib uden hunde.

  'Anonym' rejste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Alt var fint. Fantastisk mad og venligt personale.

  'Raymond' rejste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds"

  Brugte en dag og nat på færgen, personalet var hjælpsomme og høflige. Kabinen var ren og behagelig, lidt forvirrende at finde, men huskede vejen. Rigtig god måltid i restauranten, maden var fremragende, personalet opmærksomme, kunne ikke have bedt om mere. Vil anbefale til venner og rejse igen. Tak.

  'Karen' rejste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre

Bilbao Guide

Den spanske by Bilbao ligger i den nordlige centrale del af Spanien, omkring 14 km syd for Biscayabugten, hvor mundingen af Bilbao er dannet. Byen er hovedstaden i provinsen Vizcaya og er det kommercielle og kulturelle hovedcenter i det nordlige Spanien. En af de største drivekræfter bag byens omdømme er Guggenheim Museum, som tiltrækker besøgende. Byens beliggenhed gør den til den perfekte havn for adgang til den nordlige del af den Iberiske Halvø og det sydvestlige Frankrig.

Byens havn ligger i Bilbao Abra-bugten. Der er en færgeforbindelse mellem Bilbao og Portsmouth med Brittany Ferries.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.