COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Holland

Dette officielle navn på landet internationalt kendt som Holland, er Kongeriget Nederlandene, eller bare Nederlandene.

Holland grænser mod Belgien i syd og sydvest og Tyskland i øst og nord, mens næsten en tredjedel af landets grænse er kystlinje (næsten 450 km).

Amsterdam får alle overskrifterne, men Holland er meget mere end dens hovedstad, og har en lang række imponerende destinationer at udforske, inklusiv Rotterdam, Haag og Arnhem på landet, samt de middelalderlige byer Delft og Utrecht.

Der er tre færgeruter fra Storbritannien til Holland.

Populære Færgeselskaber

  • 14 Afgange Ugentlig 6 t 45 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 11 t
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 15 t 45 m
  • Få pris

Holland anmeldelser

 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre
 • "Spirit of Britain"

  Jeg rejser regulært på færge mellem Storbritannien og Frankrig og rejste på P&O Ferries The Spirit of Britain kort efter hun kom i brug. Hun er en stor, moderne hurtigfærge og da der på et tidspunkt var betydelige bølger i kanalen, børstede hun dem til siden uden nogen mærkbar flytning af skibet – noget som ikke altid er tilfældet med de mindre og ældre færger på denne rute.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Lynx min favorit"

  Hurtig, pæn færge og hvis man vil til Irland om dagen på en hurtigfærge er dette den eneste made! Stena Plus lounge er også pæn. Behagelig er ordet til at beskrive denne færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Europe, sikke et skib, 5 stjerner"

  Jeg elsker dette skib. Hun er havets dronning og en Kæmpe blandt færger. Personalet er venlige. Jeg vil anbefale morgen afgangen kl. 2:45 fra Fishguard.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Holland