COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Douglas - Heysham er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Douglas til Heysham færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Isle of Man til England side

Om bord på færgerne

Douglas - Heysham færgeselskaber

    • 12 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price

Douglas til Heysham færge

Douglas Heysham færgeruten forbinder Isle of Man med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Steam Packet. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Douglas Heysham færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Douglas Guide

Douglas ligger på Isle of Man og er øens hovedstad. Den ligger ved udmundingen af floden Douglas, der indgår i byens havn og trafikhavn. Douglas, som er beliggende på en bugt, der er ca. 3 km lang, er øens kommercielle hovedcenter for erhvervsliv, finansiering, transport, shopping og underholdning.

Der er mange ting at se og lave i Douglas, inklusiv Tower Refuge, som er et lille slot lignende husly bygget på Conister Rock i Douglas Bay, som er et fristed for skibbrudne sejlere. Man kan også nyde en tur på en hestetrukken sporvogn, som servicerer langs promenaden, fra Sea Terminal til Manx Electric Railway. Der er også damptog, som kører i 24 km fra Douglas banegård til Port Erin på den sydlige del af øen.

Douglas havn er den primære og eneste færgehavn på Isle of Man, med færgeforbindelser til de britiske øer og det irske fastland. Færgeterminalen ligger på havnefronten, på Central Promenade, i hjertet af byen.


Heysham Guide

Kystbyen Heysham ligger i Lancaster distriktet ved bredden af Morecambe Bay, bare en kort afstand fra både Morecambe og Lancaster. Landsbyen har nogle dejlige huse fra det 17. århundrede og dens farverige blomsterudstillinger har vundet Storbritanniens Bloom’s Gold Small Village ved to lejligheder. Landsbyen var også et populært sted for den berømte britiske maler, JMW Turner, som malede landsbyen i 1790erne.
Stedet hvor landsbyen ligger har været beboet på den ene eller anden måde siden stenalderen, og som følge af dette, er der mange gamle steder placeret i og omkring Heysham. Disse inkluderer et af de bedste Anglo-Viking steder, der findes i den nordvestlige del af England. Man kan nyde en gåtur rundt i Barrows, et område med klipper, hvor mange værktøjer og keramik artefakter er blevet fundet, hvilket tyder på, at det engang var en gammel gravplads.
Isle of Man Steam Packet Company har færgeforbindelser mellem Heysham og Douglas på Isle of Man. Der er også en færgeforbindelse til Irland.