COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Roscoff - Plymouth er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til England side

Om bord på færgerne

Roscoff - Plymouth færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 5 hr 15 min
  • Get price

Roscoff Plymouth færge anmeldelser

 • "Rejse med autocamper"

  Pont Aven er et vidunderligt skib, nød turen, som jeg altid har gjort. Min eneste bekyrimg er prisen for en autocamper, det er ret dyrt. De franske velkommer autocampere, men prisen for at komme dertil, er meget høj i forhold til Dover – Calais overfarten, som er £49 for 1 time og 15 minutter, Plymouth – Roscoff er £280 for 6 timer. Hvis det var billigere, ville jeg rejse fra Plymouth ofere.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Effektiv"

  Amorique, som krydser kanalen fra Roscoff til Plymouth, leverer en jævn og effektiv service. Dagsoverfarten er hurtig og meget behagelig, selv om wifi kunne være bedre. Personalet arbejder hårdt og effektivt. Natteoverfarten er også meget effektiv, kabinerne er rene.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Læs mere Læs mindre
 • "Brittany ferries"

  Turen var rolig, god mad. Personalet var meget hjælpsomme. Vi vil bruge Brittany Ferries igen. Hilsen D.H. Simpson.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Læs mere Læs mindre
 • "Roscoff til Plymouth med Brittany Ferries"

  Vi nød vores tur, og syntes at færgen og dens faciliteter var komfortable og rummelige, med god mad i restauranten og hjælpsomt personale ombord.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Læs mere Læs mindre

Roscoff til Plymouth færge

Roscoff Plymouth færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Roscoff Plymouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Roscoff Guide

Den franske by og havn Roscoff ligger i Bretagne regionen i det nordvestlige Frankrig. Byen og det omkringliggende område er en god introduktion til Bretagnes charme. Selve byen er blevet kendt som ”Pitite citere caractere de Bretagne” (den lille by med karakter) på grund af sin smukke arkitektur. Beliggende ved siden af kysten er granit bygninger fra det 16. århundrede og charmerende gader med restauranter, små kunstgallerier og gavebutikker. Mange af byens specialiteter, som omfatter fantastisk lokal skaldyr og bretonske crepes, kan findes i byens restauranter.

Havnen blev indviet i 1973, og er desværre begrænset i passagerfaciliteter. Der er færgeforbindelser fra havnen til Rosslare og Cork i Irland, med en sejltid på ca. 17 timer og 13 timer.


Plymouth Guide

Byen Plymouth ligger i den sydvestlige del af England i Devon, og har en lang og rig maritime historie. Det er den største by i Devon og har en dejlig beliggenhed på kysten. Byen har en stor bymidte, der blevet renoveret og har en masse butikker, barer, cafeer og restauranter, samt en række fremtrædende moderne forstæder. Den bedst kendt og mest populære attraktion i byen er nok det fantastiske National Marine Aquarium, som har store gigantiske tanke, undersøiske tunnelser og masser af store hajer! Plymouth Gin med dens berømte destilleri, der daterer tilbage over 400 år, er også en populær attraktion. Grønne områder i byen inkluderer Central Park, som byder på en række sportsfaciliteter.

Der er færgeforbindelser fra Plymouth til Roscoff i Frankrig og Santander i Spanien.