Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Portsmouth Harbour havn

 • Med bil

  Portsmouth kan nemt nås fra hele landet. M275 motorvejen bringer det nationale motorvejsnet til havnen. Bemærk: Portmoush Harbour er brugt til Wightlink Fastcat passager service til Ryde. For retninger til Portsmouth bilfærge terminal, se venligst vores Portsmouth side.

 • Med tog

  National Rail, National Express og lokale busservicer ankommer direkte udenfor catamaran terminalen ved Portsmouth Harbour station og The Hard bus Interchange, For mere information om togservicer, besøg vores toge til Portsmouth Harbour side.

 • Adresse

  Portsmouth Harbour Station, The Hard, Portsmouth, PO1 3PS

 • Portsmouth Harbour overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Portsmouth Harbour før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Portsmouth Harbour overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Portsmouth Harbour færgeservicer

Portsmouth Harbour Guide

Portsmouth Harbour Guide

Portsmouth er pakket med ting man kan lave og er hurtigt ved at blive en af Storbritanniens fortrukne destinationer. Nyd Portsmouths uimodståelig mix af historie og arv, shopping, livlige kunstarter, restauranter og barer og et program af begivenheder året rundt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking