Isle of Wight

Sammenlign færger fra Isle of Wight til England

Der er flere færgeoverfarter fra Isle of Wight til England. Færger forbinder pt. 4 havne i Isle of Wight med 5 Havne i England.

Der er 101 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Red Funnel, Wightlink & Hovertravel. Den kortest overfart tager omkring 0 time 10 minut (Southsea).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Isle of Wight og England. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Isle of Wight England kort

Tryk her for kort

Om Isle of Wight:

Isle of Wight ligger ud for Englands sydkyst og dækker et areal på omkring 572 km².

Isle of Wight er en populær ferie destination, uanset årstiden og har alt fra historiske steder til naturlige lækkerier, perfekt hvis man leder efter et eventyr eller bare en afslappende pause.

Isle of Wight er særdeles godt forbundet til Storbritanniens fastland med mange færgerservicer til rådighed. Der er bogstaveligt talt hundredvis af overfarter året rundt, der ankommer og afgår fra mange af de berømte steder på øen, såsom Cowes på den centrale nordkyst og Ryde på den nordøstlige kyst.

Overfarterne betjenes af en række færgeselskaber, hvilket skaber konkurrence og hjælper med at holde priserne forholdsvis lave. Da Isle of Wight ikke er langt fra fastlandet, tager overfarterne under en time.

Om England:

England er det største og mest folkerige af de fire lande, der udgør Storbritannien.

Geografisk set er England defineret som området i de centrale og sydlige dele af Storbritannien med Skotland i nord, Wales i vest og Nordirland i vest, over Det Irske Hav.

England kan opdeles i Nordengland, Midlands og Sydengland, med hovedstaden, London i syd.

Færgerejse er en meget populær og veludviklet måde at nå England på, især for besøgende fra Irland og Nordeuropa.

Der er talrige færgeforbindelser til Irland over det Irske Hav, til Frankrig over kanalen og til Holland over Nordsøen.