Calais til Dover færge

Calais Dover færgeruten forbinder Frankrig med England og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. DFDS Seaways sejler op til 15 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens P&O Ferries servicen sejler op til 24 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 30 m.

Der er 39 overfarter dag på Calais Dover ruten mellem Frankrig og England. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Calais - Dover færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 15 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 24 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Calais Dover Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Calais Dover ruten er for en bil og 2 passagerer.

Calais Dover færge anmeldelser

 • "Skuffet"

  Jeg er meget skuffet. Jeg kom for sent til min afgang, og var nødt til at betale den fulde pris igen. Jeg forklarede situationen, men de ønsker ikke at hjælpe. Jeg skulle rejse, så måtte betale igen. Om bord var færgen kun halvt fyldt, så hvorfor skulle jeg betale igen?

  'Stephanie' rejste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke helt så fredeligt en overfart som sædvanlig"

  Vi tilbragte det meste af turen i Brasserie, men efter at have spiste, måtte vi gå derfra på grund af støjen og vibrationer fra skibets motorer, som var alt for meget. Jeg vil gætte på, at en motor var i stykker og de bare sejlede med en enkelt motor. Information om årsagen til vibrationen ville have været rart. Så vi tilbragte resten af turen på det åbne dæk ved agterstævnen. Bortset fra det, var det en rutine overfart. Jeg ved at P&O Ferries forsøger at gøre det til en ”oplevelse”, men vi er bare efter en ”busservice” – ingen drama, ingen spænding, ingen butikker, enkel mad til fornuftige priser (og anstændig kaffe).

  'Dave Harris' rejste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Spirit of France

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårlig oplevelse"

  Vores færge forlod Calais en time sent og da vi ankom i Dover, ventede vi i ca. 20 minutter i vores bil, før vi kunne komme af færgen. Den væreste del af oplevelsen, var manglen på information både i Calais og om bord.

  'John' rejste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke tilfreds"

  Selvom P&Os færgeservice var god, var tilgang til havnen forfærdelig. Jeg vil aldrig bruge Calais havn igen. På tilgang til havnen, var der et rødt kryds i banen for biler og campingvogne, så vi endte i banen med lastvogne, kun for at få af vide, at vi var i den forkerte bane efter at have holdt i kø med dem i 30 minutter. Trafik medarbejderne var ignorante, udvidende og ligefrem uforskammet og tilbød overhovedet ingen hjælp, de havde ingen ide. Efter at vi fandt Exit da vi nærmede os havnen, og kørte ned af banen, der angiveligt var lukket tidligere (der var stadig rødt kryds ovenfor), denne gang var det ok og vi tjekkede ind, men før det blev vi tjekket tre gange af mænd mad maskinegeværer, grænsekontrolen og igen af færge menneskerne. De gik ind i vores campingvogn med støvler, der efterlod pletter overalt på vores tæppe og gik igennem hvert skab, alt sammen med aggression. Jeg forstår og accepterer, at køretøjer skal tjekkes, men ikke på denn måde. Det ville være så enkelt at sige til os først ”god morgen, hvordan har du det i dag”, men de opførte sig som om de var i maffiaen. Jeg vil ikke bruge Calais igen, det er sten sikkert.

  'Kenneth' rejste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Læs mere Læs mindre

Calais Guide

Calais er en fransk by og havn, der ligger i det nordlige Frankrig, omkring 34 km over den engelske kanal fra den engelske havn Dover. På en skyfri dag er det muligt at se de ”White Cliffs of Dover” over strædet. Calais gamle by, kendt som Calais-Nord, er omgivet af kanaler og ligger på en kunstig ø. Den moderne by, kendt som St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by.

Besøgende kan tage en tur i Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle by. Strukturen var oprindelig et vandtårn, der blev bygget i det 13. århundrede, og den blev efterfølgende brugt som fyrtårn indtil 1848.

Havnen i Calais er velbekendt for de mange besøgende fra England og er den fjerde største havn i Frankrig efter passagertal. Havnen er hovedindgangen til Frankrig for mange britiske besøgende, og er mindre end 3 timers kørsel fra Paris, Bruxelles og London, og er forbundet til flere motorveje. Der er en afgang fra Calais ca. hver 30 minut, med omkring 50 daglige afgange til Dover hver dag. Sejltiden er ca. 75 minutter.

Dover Guide

Havnebyen Dover ligger i sydøst England i Kent. Den store havn ligger på kysten af den engelske kanal. Dover er verdens travleste passagerhavn med ca. 16 millioner passagerer, 2 millioner lastbiler, næsten 3 millioner biler og motorcykler og 86.000 busser passerende igennem havnen hvert år. En ikonisk kulisse til byen er dens hvide kridtklinter, som er et imponerende syn, som man ser, når man kommer til havnen med færge.

En populær turistattraktion i byen er Dover Castle fra det 12. århundrede, som står vagt over byen. Den middelalderlige borg er blevet beskrevet om ”nøglen til England” på grund af sin betydning gennem århundreder, og er også Englands største slot. I dag er slottet beskyttet af Scheduled Monument, hvilket betyder, at det er en vigtig historisk bygning og arkæologisk område, der er beskyttet mod uautoriseret ændringer. Bygningen er fredet, og er internationalt anerkendt som en vigtig historisk struktur. Slottet, dets hemmelige tunneler og omgivende jord ejes nu af English Heritage.