Calais til Dover færge

Calais Dover færgeruten forbinder Frankrig med England og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Irish Ferries sejler op til 4 gange dag, DFDS Seaways 10 gange dag & P&O Ferries servicen er tilgængelig op til 12 gange dag.

Der er 26 overfarter dag på Calais Dover overfarten mellem Frankrig og England og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Calais - Dover færgeselskaber

 • Irish Ferries
  • 4 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 10 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 12 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Calais Dover Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Calais Dover ruten er for en bil og 2 passagerer.

Calais Dover færge anmeldelser

 • "Nemt og hurtigt"

  Jeg var lidt bekymret for det store havneanlæg, men det er så fint skiltet og alt gik super let. Behøvede ikke en gang at finde min billet frem fordi min nummerplade allerede var genkendt. Sødt personale (specielt i Frankrig). Vi ankom tidligere end forventet og blev tilbudt tidligere afgang. Alt i alt fin oplevelse 👌

  'Lisbet Juul' rejste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Spirit of Britain

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig og behagelig færge oplevevelse "

  God og hurtig indtjekning og kom ved begge overfarter med en tidligere færge. Det fungerede bare godt. Der var god plads om bord med gode muligheder for at slappe af, spise, shoppe m.m. Vi spiste ikke om bord, da det ikke passede ind i vores planer, så carteringen ved vi ikke noget om.

  'Anonym' rejste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Spirit of Britain

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds!"

  Kom med en afg før som lovet, fin færge, god service.

  'Torben' rejste på Calais Dover ruten med DFDS Seaways på C Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Kanaloverfart"

  Super oplevelse ! Ankom før tid og kom 2 timer over tidligere. Det samme galdt hjemturen.

  'Tommy' rejste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Spirit of Britain

  Læs mere Læs mindre

Calais Guide

Calais er en fransk by og havn, der ligger i det nordlige Frankrig, omkring 34 km over den engelske kanal fra den engelske havn Dover. På en skyfri dag er det muligt at se de ”White Cliffs of Dover” over strædet. Calais gamle by, kendt som Calais-Nord, er omgivet af kanaler og ligger på en kunstig ø. Den moderne by, kendt som St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by.

Besøgende kan tage en tur i Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle by. Strukturen var oprindelig et vandtårn, der blev bygget i det 13. århundrede, og den blev efterfølgende brugt som fyrtårn indtil 1848.

Havnen i Calais er velbekendt for de mange besøgende fra England og er den fjerde største havn i Frankrig efter passagertal. Havnen er hovedindgangen til Frankrig for mange britiske besøgende, og er mindre end 3 timers kørsel fra Paris, Bruxelles og London, og er forbundet til flere motorveje. Der er en afgang fra Calais ca. hver 30 minut, med omkring 50 daglige afgange til Dover hver dag. Sejltiden er ca. 75 minutter.

Dover Guide

Havnebyen Dover ligger i sydøst England i Kent. Den store havn ligger på kysten af den engelske kanal. Dover er verdens travleste passagerhavn med ca. 16 millioner passagerer, 2 millioner lastbiler, næsten 3 millioner biler og motorcykler og 86.000 busser passerende igennem havnen hvert år. En ikonisk kulisse til byen er dens hvide kridtklinter, som er et imponerende syn, som man ser, når man kommer til havnen med færge.

En populær turistattraktion i byen er Dover Castle fra det 12. århundrede, som står vagt over byen. Den middelalderlige borg er blevet beskrevet om ”nøglen til England” på grund af sin betydning gennem århundreder, og er også Englands største slot. I dag er slottet beskyttet af Scheduled Monument, hvilket betyder, at det er en vigtig historisk bygning og arkæologisk område, der er beskyttet mod uautoriseret ændringer. Bygningen er fredet, og er internationalt anerkendt som en vigtig historisk struktur. Slottet, dets hemmelige tunneler og omgivende jord ejes nu af English Heritage.