Steam Packet
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Steam Packet

Isle of Man Steam Packet leverer fragt, passagerer og bil færger mellem Douglas og fire havne i England og nord og syd Irland.

Færgeselskabet har en flåde, som leverer en høj standard af servicer om bord.

Isle of Man Steam Packets mål er at leverer konsistente servicer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Steam Packet sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Om bord Steam Packet

Steam Packet routes and ports

Steam Packet kundeanmeldelser

 • "Husk at tjekke tiden, når du booker"

  Vi har netop lavet en dum fejl, da vi bookede vores færge fra Heysham til Douglas. Bookede fra Heysham kl. 1:45 søndag, og ankom til havnen kl. 12:30, klar til check-ind. Til min rædsel var vi 12 timer for sent til den tidligere færge, og 12 timer for tidligt til den næste. Jeg havde ikke indset at det var en natte overfart efter oktober, og jeg er åbenbart ikke den første der har lavet denne fejl. Jeg faldt i fælden over ikke at kontrollere tiden mere omhyggeligt. Heldigvis lykkedes det os at ændre billetten til den følgende nat, og vi tilbragte 12 behagelige timer i Lancaster, som i øvrigt er en meget flot by.

  Læs mere Læs mindre
 • "Utilfreds kunde"

  Vi besluttede os for at rejse fra Heysham i stedet for Liverpool, da det var en tidligere afgang, og havde møder den aften og udstyr, jeg skulle have med. Vi blev forsinket med 5 timer, men prøvede at ændre til Liverpool færgen, men personalet i terminalen var uhøflige og uhjælpsomme. Det var ikke en god oplevelse, og vi bør alle have fået vores penge tilbage. Jeres personale stak en pris på et stykke papir foran os med et telefonnummer til Liverpool terminal, og sagde, at hvis vi ønskede at ændre vores rejse, så var vi nødt til at gøre det selv, da de ikke havde en telefon. Jeg forventer et svar fra jer hurtigst mulig. Vi nåede ikke vores møder. Hvis kundeservicen havde været god, så kunne vi godt anbefale, men på nuværende tidspunkt vil vi bestemt ikke anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds"

  Vi er meget tilfredse med alle aspekter af vores rejse med Direct Ferries, og det har vi også altid været med Steam Packet.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Fantastisk.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking